Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundreflexer

Hundreflexer är en viktig del av din hunds säkerhetsutrustning, särskilt under mörka eller dåliga ljusförhållanden. På Granngården erbjuder vi ett brett utbud av hundreflexer och reflexhalsband som hjälper till att öka synligheten och säkerheten för din hund när ni är ute och går. Här är våra bästa tips för att vara säker i höst och vintermörkret på hundpromenaden.

Hundreflexer - Synlighet och Säkerhet i Mörker

Med hundreflexer kan du se till att din hund syns tydligt även när det är mörkt ute. Reflexmaterialen på reflexhalsbanden och hundreflexerna är utformade för att reflektera ljuset från bilarnas strålkastare eller andra ljuskällor och göra er synliga på avstånd. Detta hjälper förare och fotgängare att upptäcka er i tid och minska risken för olyckor.

Reflexhalsband för Hundsäkerhet

Ett reflexhalsband är ett enkelt och effektivt sätt att öka synligheten hos din hund. Våra reflexhalsband är lätta att sätta på och justera för en optimal passform. De är tillverkade av slitstarka material och har starka reflexer som ger synlighet från olika vinklar. Reflexhalsbandet hjälper till att göra din hund synlig även när den rör sig fritt runt i mörker.

Blinkhalsband för Extra Synlighet

För en ännu bättre synlighet kan du välja ett blinkhalsband till din hund. Blinkhalsbandet har inbyggda LED-lampor som pulserar eller blinkar, vilket gör att ni syns ännu tydligare i mörker. Detta är särskilt effektivt i områden med lite omgivande ljus eller när ni vistas nära trafikerade vägar.

Anpassade Tillbehör för Dina Behov

På Granngården erbjuder vi också ett urval av tillbehör för hundreflexer, inklusive reflexvästar, reflexband och reflexklämmor. Dessa tillbehör kan fästas på hundens sele, koppel eller kläder för att ge extra synlighet och säkerhet.

Investera i hundreflexer och reflexhalsband från Granngården för att öka synligheten och säkerheten för din hund under mörka förhållanden. Våra produkter är av hög kvalitet och hjälper dig att ge din hund den bästa möjliga skyddet när ni är ute på promenader. Beställ idag och ge din hund den synlighet och säkerhet den förtjänar!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1