Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Valpmattor & Kissmattor

En valpmatta är en oumbärlig accessoar för alla hundägare som välkomnar en ny fyrbent familjemedlem. Valpuppfostran för att bli rumsren kan vara utmanande, och en valpmatta, även kallad kissmatta, underlättar den inledande stadiet av träning och anpassning.

Varför är kissmattor bättre än tidningspapper?

Valpmattor är utformade för att underlätta städning och skapa en bekväm plats för din valp att göra sina behov. Dessa mattor är tillverkade med hänsyn till valpens känsliga hud och är lätta att rengöra, vilket gör dem till en praktisk lösning för både valpägare och deras små vänner.

Du slipper dyngsura tidningar och små tassar färgade av trycksvärta. Kissmattorna har ett vattentätt lager i botten som skonar ditt golv, kisset kan inte rinna igenom. En valpmatta kan användas som en dedikerad plats för valpens toalettbehov under rumsrenhetsträningen och hjälper till att undvika olyckor runt om i hemmet.

Ibland sker det ändå olyckor på fel plats, allt är inte så lätt när man är en liten valp! Skäll inte på valpen, det är inte ett planerat agerande när de är små - var hellre mer uppmärksam på när det är dags att gå ut och gå alltid ut förebyggande efter sovpaus och efter lek.

vi har givetvis rengöringsmedel av hög kvalitet som är särskilt anpassade för att neutralisera lukt i kiss, avföring och kräks.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1