Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Spannmålsfritt hundfoder

Spannmålsfritt Hundfoder – naturligt och skonsamt! Spannmålsfritt hundfoder främjar hälsa och välbefinnande hos din trogna följeslagare. För hundar med känslig mage eller allergier kan detta vara den bästa hundmaten. Säg hejdå till spannmål som vete, majs och soja. Och säg hej till en näringsrik sammansättning av naturliga ingredienser som kött, fisk och grönsaker.

Har du en hund med känslig mage kan det vara fördelaktigt att prova gå över till hundmat utan spannmål. Det hjälper inte alla hundar, men många mår bra av spannmålsfria alternativ. Och, passa på – servera det spannmålsfria fodret i en fin matskål till din pälskling!

Spannmålsfritt foder – naturligt & hälsosamt

Spannmålsfritt hundfoder erbjuder en näringsrik kost utan sädesslagen vete, korn, havre, råg, ris och majs. Istället är det framställt med naturliga ingredienser som kött, fisk, grönsaker och frukt. Detta är bra för din hund av flera anledningar 👇👇

3 fördelar med spannmålsfritt torrfoder

  • Mer likt hundens naturliga diet: Hundar är ursprungligen rovdjur och deras kroppar är anpassade för att smälta och dra nytta av animaliskt protein. Spannmål är inte en naturlig del av hundens diet och kan vara svårare för dem att smälta.
  • Bra för känsliga magar: Vissa hundar kan ha känslighet eller intolerans mot spannmål, vilket kan leda till matsmältningsproblem och allergiska reaktioner. Genom att ge din hund spannmålsfritt torrfoder kan du undvika dessa problem och främja en frisk matsmältning.
  • Högre näringsinnehåll: Spannmålsfritt torrfoder tenderar att vara rikt på protein från animaliska källor, vilket är viktigt för muskeluppbyggnad och energi. Det innehåller också naturliga antioxidanter och essentiella näringsämnen som stödjer en stark och frisk hund.

Vanliga frågor:

Varför är spannmålsfritt torrfoder bra för min hund?

Spannmålsfritt torrfoder är bra för din hund eftersom det är mer likt deras naturliga diet som rovdjur. Det är lättsmält och kan vara skonsammare för känsliga magar. Dessutom innehåller det högre nivåer av protein och andra näringsämnen som främjar en hälsosam och balanserad kost.

Vilka hundar bör äta spannmålsfritt foder?

Spannmålsfritt torrfoder är lämpligt för hundar i alla åldrar och raser. Det är särskilt fördelaktigt för hundar med känslig mage eller intolerans mot spannmål. Om din hund upplever matsmältningsproblem eller allergiska reaktioner kan spannmålsfritt torrfoder vara ett bra alternativ att prova.

Det finns ingen forskning som visar att spannmål i hundfoder skulle vara farligt för normalfriska hundar. Snarare är det tvärtom nyttiga ämnen i spannmål. Kolhydraterna i spannmål innehåller bl.a. kostfibrer som hjälper hunden smälta maten i tarmen lagom fort och ökar mättnadskänslan. Det här området är tycke, smak och era personliga preferenser.

Kan jag avhjälpa allergi eller symptom med spannmålsfri hundmat?

Allergi, kliande och torr päls, kräkningar, diarré eller bara allmänt känslig mage kan vara tecken på att ert nuvarande foder inte passar din hund. Det är inte ovanligt att ett foder fritt från spannmål kan avhjälpa problemen men din hunds problem kan också ha en mängd andra orsaker från annat intag, ämnen i hundens livsmiljö, hormonförändringar, stress eller olika sjukdomar.

Har din hund tydliga besvär som påverkar allmänhälsan bör du börja hos veterinären och utgå från deras rekommendationer, så att ni initialt eliminerar andra skäl för att din hund inte mår bra.

Köp ditt spannmålsfria torrfoder hos Granngården och se skillnaden det kan göra för din hunds välmående!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
38 produkter

Visar sida 1 av 2