Gå till huvudinnehållet

Spannmålsfritt hundfoder

Hundar äter gärna kött precis som deras släkting vargen gör. Därav är det inte konstigt att många hundar uppskattar det högre köttinnehållet i ett spannmålsfritt foder.

Har du en hund med känslig mage kan det vara fördelaktigt att prova gå över till hundmat utan spannmål.

Spannmålsfritt foder som diet

Det finns ingen forskning som visar att spannmål i hundfoder skulle vara farligt för normalfriska hundar. Snarare är det tvärtom nyttiga ämnen i spannmål. Kolhydraterna i spannmål innehåller bl.a. kostfibrer som hjälper hunden smälta maten i tarmen lagom fort och ökar mättnadskänslan. Har din hund problem att hålla vikten, kan det däremot vara en god idé att prova spannmålsfritt foder. Mer naturliga föda och mindre bukfylla och kolhydrater i hundmaten.

Avhjälpa allergi eller symptom med spannmålsfri hundmat

Allergi, kliande och torr päls, kräkningar, diarré eller bara allmänt känslig mage kan vara tecken på att ert nuvarande foder inte passar din hund. Det är inte ovanligt att ett foder fritt från spannmål kan avhjälpa problemen. Oavsett om hunden är i behov av specialkost eller bara behöver ett högre köttinnehåll i maten, kan ett spannmålsfritt foder passa utmärkt!

Välj bland våra spannmålsfria foder från bland annat Granngården, Appetitt, Robur, Monster och Fourfriends. Foder går att hitta i våra butiker eller köpa direkt online här på granngården.se.

41 produkter

Visar sida 1 av 2