Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundskålar

Oavsett om du är ute på långvandring, på bilresa genom Europa eller bara befinner dig hemmavid behöver hunden en kvalitativ och praktisk hundskål att äta och dricka ur. Hos oss på Granngården hittar du alltid ett brett utbud av skålar från varumärken som Active Canis, Breeders, M-pets med flera. Köp hundens nya skål direkt online eller i någon utav våra butiker.

Matskål och vattenskål i olika material och modeller

Vilket material på hundskål är då bäst? Givetvis beror det mycket på tycke och smak och alla olika material har sina för- och nackdelar. I vårt sortiment hittar du keramikskålar, rostfria skålar samt skålar av plast och silikon. Letar man efter en hållbar skål som står stadigt på golv eller mark och som dessutom är lätt att hålla ren rekommenderar vi våra skålar av keramik eller rostfritt stål. Vill man däremot ha en hundmatskål som väger mindre och som är lättare att bära med sig är det antingen plast eller silikon som gäller.

Om man vill göra hundens måltider lite extra lyxiga kan man även investera i matbar och vattenfontän, som brukar vara väldigt uppskattade av de flesta hundar.

För vandring, resor & bilturer

Befinner du dig ofta på vandringsturer eller långpromenader är det bra att kunna bära med sig en hopfällbar skål till hunden. Våra hopfällbara skålar av silikon är enkla att ta med sig och tar liten plats i packningen. De är dessutom försedda med karbinhakar, vilket innebär att du enkelt kan fästa skålen i ryggsäcken, byxan och jackan. Eller varför inte direkt i klövjeväskan, kopplet eller hundselen?

Vid bilturer bör det alltid finnas vatten tillgängligt i hundburen. En skvalpfri skål som placeras direkt på golvet eller hängs på hundburens galler säkerställer att vattnet inte skvätter. Våra antiskvalpskålar finns i olika storlekar och modeller.

Glupska & snabbätande hundar - Slowfeedskålar

För snabbätande och glupska hundar är en antiglupsk-skål ett bra alternativ. Dessa skålar är försedda med små upphöjningar i botten av skålen, vilket gör att hunden får kämpa mer för att få upp maten. Resultatet av detta blir då att hunden äter långsammare. Våra slowfeed-skålar är oftast tillverkade i plast eller silikon.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
21 produkter

Visar sida 1 av 1