Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Svenska DjurApoteket LedMax 310g

Art.nr:1249958

Svenska DjurApotekets LedMax+ är ett ledtillskott till djur med extra behov som vill bibehålla sin styrka, flexibilitet och rörlighet.
  • Brett ledtillskott för djur med extra behov

Produktdetaljer

Svenska DjurApotekets LedMax+ är ett ledtillskott till djur med extra behov som vill bibehålla sin styrka, flexibilitet och rörlighet. Kosttillskottet kombinerar flera olika ledprodukter som Glukosamin, MSM, Grönläppad Mussla, Kondroitin, Kollagen, Hyaluronsyra och C-vitamin.

OBS! Till hundar med känslig mage så rekommenderas att ni startar med en låg dos och sakta ökar upp, fungerar detta inte så rekommenderas att ni istället provar Hyaluron+ som är skonsammare mot en känslig mage. Är din hund allergisk mot skaldjur så rekommenderas inte denna produkt.

Karens 28 dagar p g a innehållet av Hyaluron enligt SKK dopingreglemente.

Sammansättning: Glukosaminsulfat 2kcl, Metylsulfonylmetan, , frystorkat pulver från Grönläppad mussla, Kondroitinsulfat, hydroliserat Kollagen typ II, Kalciumakorbat (C-vitamin), Hyaluronsyra

Analytiska beståndsdelar: Protein 16,5%, Råfett 7,7%, Råaska 3,8%, Råfibrer 11,5%, resterande är kolhydrater och vatten.

Blandas i maten 1 gång per dag. Doseringsmått medföljer i förpackningen.

Förvaras torrt, svalt och väl förslutet, bäst före se förpackning.

Svenska DjurApoteket

Svenska DjurApoteket är en svensk tillverkare av kosttillskott för hundar och katter. Vårt mål är att erbjuda produkter av högsta kvalitet för att hjälpa djuren att må bra och prestera på topp. Vi tillverkar våra produkter i Skåne och använder endast råvaror av humankvalitet dvs. samma standard som kosttillskott till oss människor.