Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Valpfoder

Valpfoder – en viktig grund till valpens välmående! Hos Granngården erbjuder vi ett brett sortiment av valpfoder, skräddarsytt för valpens utveckling och tillväxt. Våra valpfoder ger optimal näring för en sund tillväxt och stöd för en känslig mage och immunsystem. Med fokus på hög kvalitet och säkerhet kan du vara trygg i ditt val av valpfoder från Granngården för din valps bästa.

Hundvalpar är svåra att motstå om något. Vi har laddat upp sortimentet med valpfoder som är svåra att motstå för valpen. Hitta alla valpfoder från exempelvis Granngården, Appetitt, Monster, Fourfriends med flera här hos oss.

Foder till hundvalp

Hundvalpar äter inte samma hundfoder som vuxna hundar såklart. De behöver valpfoder som är anpassat för deras första tid i livet. Ett valpfoder som ger rätt näring och innehåll är extremt viktigt för valpens fortsatta utveckling och tillväxt. Läs mer här om hur du väljer rätt mat till din valp.

Valpfoder till hundens valpar

Har du hunduppfödning vet du att ett bra valpfoder är viktigt för hundvalpens utveckling och tillväxt. Vi har flera olika hundfoder som är anpassade just till valpens utveckling och faser. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa produkter som främjar valpens hälsa och välmående från första stund.

Valpfoder – för valpens välmående

Valpfoder är nyckeln till en lycklig och hälsosam valp! Här är några fakta och fördelar att tänka på när du väljer valpfoder 👇👇

Balanserad näring för optimal tillväxt: Valpfoder är speciellt formulerat för att tillgodose valpens behov när det gäller tillväxt och utveckling av skelett och muskler.

Stöd för känslig mage & immunsystem: Många valpfoder innehåller ingredienser som stödjer en känslig mage och främjar ett starkt immunsystem under valpens tidiga livsstadium.

Främjar sunda beteenden och livsstil: Genom att välja rätt valpfoder kan du uppmuntra sunda ätvanor och beteenden som varar hela livet för din valp.

Kvalitet och säkerhet: Se till att välja valpfoder från pålitliga tillverkare som använder högkvalitativa och säkra ingredienser för din valps bästa. Hos Granngården är du trygg!

Vanliga frågor:

Bäst mat för valpar?

För att säkerställa en sund tillväxt hos din valp är det viktigt att ge den mat som är rik på kött, energi samt essentiella näringsämnen såsom vitaminer, mineraler och spårämnen. Kvalitetsvalpfoder, speciellt utformat för valpar, tillhandahåller alla nödvändiga näringsämnen för din lilla vän.

Bästa valpfodret?

Vid val av valpfoder bör du ta hänsyn till din hunds ålder och ras. Det bästa valpfodret är rikt på protein och näringsämnen, och det är speciellt anpassat för valpens behov. Några av de rekommenderade märkena inkluderar Doggy Professional, Granngården, Labb och Appetitt.

Hur länge ska man ge valpfoder?

Stora raser som labrador retriever och golden retriever når vuxen storlek senare, vanligtvis vid 12-15 månaders ålder. För mycket stora raser som grand danois och newfoundland kan det ta längre tid, upp till 18-24 månader, att nå full vuxenstorlek och vikt.

Vuxenfoder till valp?

Små hundar föredrar vanligtvis mindre foderbitar som inte tar upp för mycket plats i magen. Även om det är möjligt att ge valpen vuxenfoder bör det tydligt anges på förpackningen att fodret passar för hundar i alla livsstadier.


Köp valpfoder till hundvalp i Granngårdens butiker eller direkt online på granngården.se.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
74 produkter

Visar sida 1 av 3