Gå till huvudinnehållet

Klotång, Klosax & Kloklippare

Vi har ett stort utbud av kvalitetsprodukter för dig som söker en ny klotång, kloklippare eller klosax för din hund. Även en bra tassax och vårdande tassalva är bra att ha tillhands när du ska klippa klorna på din älskade hund. Oavsett om du själv är hundägare eller klipper andra hundar så hittar du den saxen du söker hos oss. Känns det osäkert att klippa klorna på hunden, katten, kaninen eller smådjuren så kan en klofil vara ett skonsamt sätt att hålla klorna i ordning.

Underhålla din klotång

Tänk på att klotänger är en förbrukningsvara, en ny fräsch och vass klotång gör det lättare för både hundägaren och hunden när klorna ska klippas.

För att hålla klotången skarp i sitt skär så länge som möjligt -tänk på att alltid klippa rentvättade klor så inte klotången behöver klippa i sand, grus och smuts, det gör skären slöa onödigt snabbt.

Välja rätt storlek på klotång till hund?

Det är också viktigt att klotången är lagom dimensionerad utifrån storleken på klorna. Generellt har en större hund större klor än en liten, men det finns undantag. Är du osäker gå upp i storlek för att få den styrkan en stor och hård klo behöver för att klippas snyggt utan att flisa sig.

Är hundens klor väldigt spröda och flisar sig lätt kan det vara läge att se över hundens foder och tillskott. Äldre, hårt tränande hundar och de som har generella hud och pälsproblem har ofta även problem med klornas kvalitet.

Köp klotång i våra butiker eller online här!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1