Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundsele

Hundsele passar för alla hundar med energi och spring i benen. Är du och hunden ofta ute på aktiva promenader? Eller tar ni kanske löpturer och delar på att vara temposättande hare under joggingrundan? Då kan en hundsele vara bra för din hund. Spara på hundens nacke och hals och ge den en ergonomisk hundsele som fördelar ut tryckpunkterna över bröst och rygg.

Hundsele för löpturer

Med hundselen sparar du hundens nacke och belastar trycket på rätt ställen över bröstet. Komplettera selen med ett hundkoppel som passar för aktiviteten ni ska ut på. Vi har flera olika typer av koppel som passar med hundsele. Välj från flexikoppel, spårlina eller klassisk koppel i läder som du krokar i selen.

Sele till hund som tränar agility

För dig som tränar agility och hundträning aktivt, finns mycket tillbehör att välja från och göra träningen roligare och mer utmanande för hunden. Hur som helst passar det med hundsele till alla aktiviteter. Prova hundsele till cykel, skidåkning, löpning, eller använd spårsele i skogen. Om din hund drar i kopplet i någon form är sele hund bra att ha. Kanske ännu viktigare med hundsele för valp innan valpen lärt sig promenera fullt ut.

Vi har hundsele som passar för olika hundraser, storlekar och ålder. Hitta en hundsele online på Granngården.se som passar för ditt och din hunds ändamål och preferens. Vi erbjuder hundselar i olika färger och med reflexer för att hunden ska synas i mörker på kvällen.

Köp hundsele i våra butiker eller direkt online på granngården.se

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
31 produkter

Visar sida 1 av 2