Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundleksaker

Att få se glädjen som uppstår hos sin hund när det är dags för lekstund är en underbar känsla. Alla hundar älskar att få busa och leka, men håll alltid din hund under uppsikt, och lek på ett säkert sätt för att undvika skador. Att plocka fram hundleksaker och leka med din vän är ett strålande sätt för dig att stärka relationen till din hund. Samtidigt kan hundleksaker vara stimulerande och riktigt roligt för er båda. Kom ihåg att alla leksaker inte är avsedda att tuggas på.

I Granngårdens sortiment finns en leksak för varje vovve. Vi har stora och små hundleksaker beroende på hur stor din fyrbenta vän är. Självklart har vi båda mjuka och hårda aktivitetsleksaker i material som rep, tyg, gummi och trä. Vi har hundleksaker som kan slängas, dragleksaker, bitleksaker och kluriga leksaker som du kan lägga torrfoder eller godis i för att utmana hunden. Köp hundleksaker som håller länge online på granngården.se eller besök någon av våra butiker.

Aktivera hunden med hundleksaker

För att må bra behöver din hund både fysisk och mental stimulans. Aktiviteter tillsammans, med eller utan leksaker, är såklart att föredra. En understimulerad och uttråkad hund ser till att sysselsätta sig själv genom ibland mindre uppskattade hyss. Det är förstås både bättre och roligare om ni kan göra något skoj tillsammans!

Med aktiveringsleksaker får din hund en rolig och spännande utmaning som både håller den sysselsatt och bidrar till att utveckla den mentala förmågan. Eftersom alla hundar är olika vill vi på Granngården erbjuda ett sortiment med leksaker för hund i olika former, så att du kan hitta favoritleksaken till din bästa vän. Tänk på att hundleksaker också kan fungera som hjälpmedel när du tränar med din hund, precis som hundgodis. Bland annat kan du ha en leksak i hundburen när du åker bil med din hund, så blir buren genast en trevligare plats.

Hundleksaker för valp och vuxen hund

Att leksaker är populärt bland hundar beror på att de är ett mycket socialt djur. Hunden vill leva ett aktivt liv, deltar gärna i allt som familjen gör, älskar att stå i händelsernas centrum och tycker inte om att vara ensam för mycket. När det gäller val av leksak är alla hundar olika. Vissa älskar repleksaker, andra tycker om bollar. Några gillar mjuka leksaker medan andra föredrar hårda leksaker. Valet av leksak till hunden beror också på hur gammal din vovve är. En valp föredrar ofta bitleksaker och dragleksaker medan en vuxen hund kanske hellre vill ha mjuka pipleksaker i den mysiga i hundbädden. Prova dig fram med lite olika leksaker så märker du snart vad just din vovve föredrar.

Välj från ett brett utbud av olika aktivitetsleksaker i butik och online hos Granngården! Tänk på att du alltid kan beställa dina hundleksaker med hemleverans direkt till dörren när du handlar på granngården.se.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
139 produkter

Visar sida 1 av 5