Gå till huvudinnehållet

Fästingmedel & Fästingborttagare

Hitta allt inom fästingmedel och fästingborttagare för hund hos Granngården. Oavsett vad du behöver mot fästingar har vi samlat det vanligaste medel och verktyg inom hundskötsel för att bli av eller plocka bort fästingarna på hunden på denna sida.

Vi har medel och verktyg för att bli av med fästingar på hunden. Du kan bekämpa och minimera risken att hunden får fästingar med medel mot fästingar. Har skadan redan skett, är det lätt att ta bort och avlägsna fästingen med en borttagare, plockare eller pincett.

Fästingborttagare och fästingplockare

Oavsett vilket verktyg du letar efter för att avlägsna fästingar, finns det fästingborttagare, fästingplockare eller fästingpincett för hund i vårt sortiment.

Välj bland fästingmedel, fästingvakt som ser till att förebygga att hunden får fästingar ute i naturen. Vill du ha hjälp att ta bort fästingen har vi fästingborttagare, fästingplockare eller även kallat fästingpincett. Sätt öglan med fast grepp om fästingen och avlägsna den utan problem. Komplettera med fler tillbehör för hund som t.ex. pälsvård för hund.

Vi har fästingmedel, fästinghalsband, fästingplockare, fästingborttagare för hund i butik och online. Köp direkt online med hemleverans från granngården.se.

Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier