Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fästingmedel & Fästingborttagare

Hitta allt inom fästingmedel och fästingborttagare för hund hos Granngården. Oavsett vad du behöver mot fästingar har vi samlat det vanligaste medel och verktyg inom hundskötsel för att bli av eller plocka bort fästingarna på hunden på denna sida. Vi har medel och verktyg för att bli av med fästingar på hunden. Du kan bekämpa och minimera risken att hunden får fästingar med medel mot fästingar. Har skadan redan skett, är det lätt att ta bort och avlägsna fästingen med en borttagare, plockare eller pincett. Oavsett vilket verktyg du letar efter för att avlägsna fästingar, finns det fästingborttagare, fästingplockare eller fästingpincett för hund i vårt sortiment.

Fästingmedel och Fästingplockare för Hund

Välj bland fästingmedel, fästingvakt som ser till att förebygga att hunden får fästingar ute i naturen. Vill du ha hjälp att ta bort fästingen har vi fästingborttagare, fästingplockare eller även kallat fästingpincett. Sätt öglan med fast grepp om fästingen och avlägsna den utan problem. Komplettera med fler tillbehör för hund som t.ex. pälsvård för hund.

Fästingborttagare och Fästingplockare - Enkla och Effektiva Verktyg

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av fästingborttagare, fästingplockare och fästingpincetter för hundar. Dessa verktyg är utformade för att enkelt och säkert avlägsna fästingar från din hunds hud utan att riskera att lämna några delar av fästingen kvar. Våra fästingborttagare och plockare kommer i olika varianter och är utrustade med specialdesignade spetsar och grepp för att säkerställa en effektiv borttagning. Med hjälp av dessa verktyg kan du snabbt och smidigt avlägsna fästingar från din hund och minska risken för eventuella infektioner.

Förebygg Fästingar med Effektiva Fästingmedel

För att förebygga fästingangrepp och minimera risken för att din hund får fästingar har vi även ett brett utbud av fästingmedel. Våra fästingmedel är speciellt formulerade för att avskräcka fästingar och skydda din hund under promenader och utomhusaktiviteter. Vi erbjuder olika typer av fästingmedel, inklusive fästinghalsband och spot-on-lösningar, som enkelt kan appliceras på din hunds päls och hud. Dessa medel ger en långvarig skyddseffekt och hjälper till att hålla fästingarna på avstånd.

Handla fästingplockare och naturliga fästingmedel på Granngården

Hos Granngården hittar du allt du behöver inom fästingmedel och fästingborttagare för din hund. Vi har samlat de vanligaste medlen och verktygen för hundskötsel för att bekämpa och avlägsna fästingar från din hund. Oavsett om du behöver förebygga fästingar eller ta bort dem när de redan har fäst sig, har vi de rätta produkterna för dig. Hos Granngården kan du tryggt och enkelt köpa fästingmedel, fästingborttagare och fästingplockare för din hund både i våra butiker och online på granngarden.se. Vi erbjuder högkvalitativa produkter som hjälper dig att skydda din pälskling mot fästingar och de problem de kan orsaka.

Håll fästingarna borta och ge din hund en trygg och skyddad tillvaro med våra fästingmedel och fästingplockare!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1