Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kylväst till Hund

Hitta Kylväst och Kyltäcke för hundar här! Ett givet plagg bland alla hundkläder. Spana även in våra kylmattor och kyldynor. När temperaturen stiger kan hundar ha svårt att hålla sig svala och bekväma. Det är därför viktigt att se till att din hund har rätt utrustning för att hantera hettan. Ett kyltäcke eller en kylväst kan vara den perfekta lösningen för att hålla din hund bekväm och sval under varma dagar.

Granngården erbjuder ett stort utbud av kylvästar och kyltäcken som passar alla hundar oavsett storlek eller ras. Svalkande hundtillbehör för varma dagar under sommaren är ett måste för vovvar som lätt blir varma och flåsar mycket.

Välj rätt storlek och modell

Att välja rätt storlek och modell är avgörande för att din hund ska få den bästa möjliga upplevelsen av sin kylväst eller sitt kyltäcke. Innan du köper en kylväst eller ett kyltäcke är det viktigt att mäta din hunds bröstkorg och rygg för att hitta rätt storlek.

Så fungerar kylvästar och kyltäcken

Kylvästar och kyltäcken fungerar genom att vattnet i tyget avdunstar och kyler ner din hunds kropp. För att använda en kylväst eller ett kyltäcke, blötlägger du bara plagget i kallt vatten och låter det sedan självtorka innan du sätter det på din hund.

Vanliga frågor och svar

Vilken är den bästa modellen för min hund?

Det beror på din hunds storlek och behov. Se till att mäta din hund ordentligt för att hitta rätt storlek och modell.

Kan jag tvätta kylvästen eller kyltäcket i tvättmaskinen?

Det rekommenderas att du handtvättar kylvästen eller kyltäcket för att bevara dess effektivitet.

Hur ofta ska jag blötlägga kylvästen eller kyltäcket?

Det beror på temperaturen och din hunds aktivitetsnivå. Se till att blötlägga det så ofta som behövs för att hålla din hund sval och bekväm.

Att se till att din hund håller sig sval och bekväm under varma dagar är avgörande för deras hälsa och välbefinnande. Köp en kylväst eller ett kyltäcke från Granngården och ge din hund den bästa möjliga upplevelsen av sommaren. Besök oss online på vår e-handel på granngården.se eller ute i våra 100+ butiker!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
1 produkter

Visar sida 1 av 1