Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Doggy Professional Aktiv 18kg

Art.nr:1244023

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Svenskproducerade Doggy Professional Aktiv är framtaget för aktiva och hårt arbetande hundar med högt energibehov. Torrfodret innehåller färsk svensk kyckling samt nypon för extra C-vitamin, något som är extra viktigt för aktiva hundar.

Produktdetaljer

Svenskproducerat hundfoder för ett aktivt hundliv! Doggy Professional Aktiv passar aktiva och hårt arbetande hundar med högt energibehov som till exempel agilityhundar, draghundar eller jakthundar under högsäsong. Hundmaten passar även hundar som har svårt att lägga på sig och behöver gå upp i hull.

Doggy Professional Aktiv innehåller färsk svensk kyckling som är en högkvalitativ källa till både protein och fett. Torrfodret innehåller även nypon för extra C-vitamin vilket är mycket viktigt för aktiva hundar.

Sammansättning

Kött och animaliska biprodukter (därav torkad kyckling 29%, färsk svensk kyckling* 14%), spannmål*, oljor och fetter*, vegetabiliska biprodukter* (därav linfrö 1%), fisk och fiskprodukter*, mineralämnen, ägg och äggprodukter* (1,25%), jäst*, nyponpulver*(0,3%)

*Naturliga råvaror

Näringstillsatser

Vitamin A: 11200 IE

Vitamin D3: 1180 IE

Vitamin C: 350 mg

Vitamin E (all-rac-α-tokoferylacetat): 70 mg

Koppar(II)sulfat, pentahydrat: 24 mg (koppar 6 mg)

Mangan(II)oxid/mangan(III)oxid: 9,6 mg (mangan 5,9 mg)

Zinksulfat, monohydrat: 102 mg (zink 36 mg)

Kalciumjodat, anhydrat: 18 mg (jod 1,8 mg)

Tekniska tillsatser: Antioxidanter

Analytiska beståndsdelar

Protein: 30%

Fettinnehåll: 20%

Kolhydrater: (NFE) 30,5%

Växttråd: 2%

Råaska (mineraler): 7,5% (därav kalcium 1,4% och fosfor 1,1%)

Omega-6 3,8%

Omega-3 0,7%

Vatten 10%

Omsättbar energi: 1682 kJ/100 g 

Doggy Professional

Professional-serien är Doggys premiumfoderserie för hund. Ett helfoder med hög kötthalt. Råvarorna i fodret är av högsta kvalitet och Doggy följer givetvis EU:s lagstiftning vilket innebär att de djur som används är fri från tillväxthormoner, antibiotika, BSE och GMO.