Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Dentaltugg

Den mest naturliga tandrengöringen för hunden är att tugga på ben. Dentaltugg är i form och konsistens utformade för att verka djuprengörande och ge hunden en god munhälsa. Hos Granngården finns flera olika märken och smaker att välja mellan. Bland annat Pedegree Dentastix, Plaque off Dental Bites samt Granngårdens egna skonsamma Dental Sticks. Gör det till en vana att ge din hund ett dentaltugg dagligen för att förhindra dålig andedräkt, plack och tandköttssjukdomar.

Hundens munhygien

När hunden tuggar ökar dennes salivproduktion. Med en högre produktion av saliv minskar risken för tandproblem. Och precis som hos oss människor så fastnar matrester i hundens tänder när den äter. Sitter resterna kvar bildas bakterier som letar sig ner i tandroten och kan ge tandköttsinflammation och tandsten, vilket i sin tur kan leda till tandlossning hos hunden.

Motverka tandsten hos hund

Varje dag ser du hur din vovve mår på utsidan, men hur ofta tittar du den ordentligt på hundens tänder och tandkött? Tecken på att hunden börjar få dålig munhälsa är dålig andedräkt, plack på tänderna, irriterat tandkött och ibland kan du även märka att hunden har svårt att tugga. Det är alltid bra att borsta hundens tänder, men att ge tuggben hjälper till att behålla tänderna fina på din fyrbente vän. Ge ett dental tugg dagligen för att kunna stoppa dålig munhälsa i tid. Det finns tugg i storlek large, medium, small och mini.

Tugg för känslig mage

Granngårdens Dental Sticks är särskilt lämpade för hundar med känslig mage. De finns i smakerna lamm och potatis/morot. Den sistnämnda är spannmålsfri. Båda smakerna är fria från tillsatt socker.

Klicka hem från granngården.se eller välkommen att besöka någon av våra butiker!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
45 produkter

Visar sida 1 av 2