Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Matskål & Vattenskål

Att ha en välplanerad och anpassad matplats är en viktigt för din hund. Det är en plats där hunden ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver. Eftersom din hund använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av hundmat din vovve äter, vilken storlek den har och såklart hur hundens aptit för hundmat ser ut.

Hos oss på Granngården hittar du hundmatskålar och vattenskålar i olika storlekar och modeller. Vi har rostfria matskålar, keramikskålar, hundmatskål på ställning och plastskålar som gör måltiden så praktisk och bekväm som möjligt för er båda. Köp den matskål och vattenskål som passar dig och din hund bäst online på granngården.se med hemleverans, eller besök någon av våra butiker.

Hundskålar för alla hundar

I Granngårdens sortiment finns hundskålar som gör din hunds middag till en fröjd. Vi har matskålar till hund i både plastmaterial och metall beroende på vad du söker. Flera av skålarna är smidiga att ta med när du ska ut och resa med hunden eller gå på promenad. För dig med en glupsk vovve som gärna slänger i sig maten lite för fort har vi speciella skålar som får hunden att äta långsammare.

Matskålar som får hunden att äta långsammare

Hundar är naturliga hetsätare vilket innebär att de äter mycket mat vid få tillfällen. Det har i sin tur att göra med att de i grunden är rovdjur som är vana vid att ta ett bytesdjur vid få tillfällen, men då äta större volymer. Om du har en hund som äter väldigt snabbt och kanske har problem med tarmvred eller kräkningar är det bra att försöka få hunden att äta långsammare. I Granngårdens sortiment finns hundmatskålar som försvårar för hunden, vilket gör att hunden helt inte äter upp maten lika snabbt. Om vovven fortfarande lyckas slänga i sin maten i ett nafs kan du prova att fylla matskålen med vatten, så matkulorna flyter omkring och utmanar hunden att få upp fodret.

Vattenskålar för din hund

Till skillnad från hundmaten ska hunden alltid ha fri tillgång till vatten. Tänk på att en hund ska dricka ungefär 20-70ml/kg vatten per dygn för att hålla en bra vätskebalans. Se därför till att hundens vattenskål alltid är påfylld med fräscht vatten eller prova att blötlägga ditt torrfoder.

Hundfoder, fodertunnor och tillbehör

Vi erbjuder dig även fodertillbehör för att underlätta hanteringen och öka hållbarheten på ditt hundfoder. Att förvara fodret i en fodertunna minskar risken för att maten blir unken och förstörd i förtid. En fodertunna bidrar till längre hållbarhet och behåller hundmatens näring och goda smak längre.

Köp matskål, vattenskål och hundskål i någon av våra butiker eller beställ enkelt online på granngården.se.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
83 produkter

Visar sida 1 av 3