Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundtäcken

Det är inte alla hundar som har päls för att klara av en kylig vinterdag eller en regnig och blåsig höstdag. Men med hjälp av ett hundtäcke och andra hundkläder skyddar du din hund mot vatten, vind och kyla. Hundtäcket skyddar även bröstkorgen, viktiga muskelgrupper och det känsliga området kring magen.

Hundtäcken för träningspasset

Att använda ett hundtäcke är också ett bra hjälpmedel för att hunden ska hålla värmen både före, mellan och efter ett träningspass. Ett vintertäcke håller din hund varm och torr och ett regntäcke är perfekt vid ruskväder då regntäcket står emot både vatten och slask. Vi har valt ut hundtäcken med hög kvalitet och bekvämlighet för din hund, så att er utomhusvistelse ska bli så bra som möjligt. Komplettera träningspasset och hundtäcket med ett hundhalsband.

Regntäcke, värmetäcke eller vintertäcke för hund i alla väder

Oavsett väder så finns det ett hundtäcke som håller din hund varm och torr. Om din hund har tunnare päls eller bara är lättfrusen passar ett av våra värmetäcken för hund utmärkt. Regn finns det gott om, speciellt en genomsnittlig svensk midsommar. Se till att ha ett bra regntäcke eller regnjacka och håll vovven torr om pälsen på promenaden. Välj vilket hundtäcke eller regnjacka som passar dig och din hund bäst ur vårt sortiment. Behöver ni dessutom hundkoppel och halsband finns det också i vårt sortiment.

Välj bland hundtäcken som regntäcke och vintertäcke i vårt sortiment för hund. Köp hundtäcke i butik eller direkt online på granngården.se.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1