Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundburar & Transport

Att hitta rätt hundbur till din hund och bil är viktigt för att hålla er båda säkra när ni är ute på vägarna. Psst! Ta reda på allt du behöver veta för att resa med hund samt guide att välja rätt bur som passar din bil. Därför har vi på Granngården valt ut de bästa hundburarna på marknaden så att du ska kunna känna dig trygg när du reser med din hund.

När du ska transportera din hund är det viktigt att ni båda får säker och trygg resa. Precis som en vistelse vid vattnet kräver en säker flytväst till din vän, kräver en tur ute på vägen kräver en säker hundbur. Att köpa en hundbur som är anpassad efter din hunds storlek och rörelsemönster är därför av största vikt.

Köp robust hundbur online på Granngården.se

För oss på Granngården är det viktigt att kunna erbjuda rejäla, kvalitativa och praktiska hundburar och transporttillbehör i hög kvalitet från välkända varumärken, så att du kan transportera din hund enkelt, säkert och tryggt. Alla våra burar är tillverkade för din hunds bästa möjliga komfort och säkerhet. Välj bland hundburar i plast, aluminium och stål.

Våra hundburar är testade och välbeprövade. Vi har både fasta hundburar som ger en säker bilresa såväl som hopfällbara hundburar som ger många möjligheter när du ska flytta din hund. Självklart har vi även tillbehör som vattenflaska och vattenskål till hundbur.

Tänk också på att många av våra burar passar lika bra som transportbur till katter som ska ut och resa. Om du istället är ute efter en rastgård till hund har vi ett brett sortiment av hundgårdar, hundgrind, hundgaller och stängsel för hund.

Bilbur till hund - så väljer du rätt storlek

Rätt hundbur gör bilresan till en fröjd för både dig och din hund. Tänk på att anpassa din hundbur efter hunden som ska åka i den, det är en stor förutsättning för om din vovve kommer trivas som bilresenär eller inte. Ett bra tips är att tejpa upp en ruta på golvet och ställ hunden i rutan för att uppskatta om den tilltänkta hundburen är tillräckligt stor. Tänk också på att hunden lätt blir varm i bilen. Därför är det av största vikt att hunden har fri tillgång till vatten i bilen.

Köp din hundbur och transportbur online på granngården.se med hemleverans direkt till dörren, eller besök din lokala Granngården-butik!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
99 produkter

Visar sida 1 av 4