Gå till huvudinnehållet

Hundbur MIMsafe VarioCage Dubbel S

Alla VarioCage burar är krocktestade vid Sveriges tekniska forskningsinstitut. I en olycka komprimeras buren på ett kontrollerat sätt och skyddar både husdjur och passagerare från en ökad risk för skador.

Produktdetaljer

VarioCage Double Small är en hundsäkerhetsbur som räddar liv med genomtänkt och flexibel konstruktion för högsta säkerhet. I dubbelburen kan du välja om dina hundar ska sitta åtskilda eller om du vill ha mer plats för en hund. Mellanväggen kan justeras i sidled om en av hundarna behöver lite större plats. Avdelaren kan enkelt demonteras om en större enstaka hund behöver mer utrymme. Dubbelburen är perfekt för dig som har en stor hund eller två mindre.

Alla VarioCage hundburar är krocktestade vid Sveriges tekniska forskningsinstitut i Borås. VarioCage är det rätta valet för den trafikmedvetne husdjursägaren som värdesätter säker transport. Vid eventuell bilolycka komprimeras buren på ett kontrollerat sätt så att kraften från kollision neutraliseras som skyddar både husdjur och passagerare från en ökad risk för skador.

Modellen är 590 mm hög med 570 mm innerhöjd, passar i allmänhet hundar med 54 cm i mankhöjd.

Djup: 730–990 mm

Bredd: 930 mm

Höjd: 590 mm

Vilken hundbur passar just din bil? Ta hjälp av denna guide för att välja rätt bur.


MIM Safe

MIMSafe världsledande tillverkare med 100% fokus på högsta säkerhet för både hunden och familjen i bilen. Krocktestade, svensktillverkade bilburar sedan över 30år. Den perfekta bilburen som är säker, lätt att montera och använda,