Gå till huvudinnehållet

Hundbur MIMsafe VarioCage Dubbel XL

Alla VarioCage burar är krocktestade vid Sveriges tekniska forskningsinstitut. I en olycka komprimeras buren på ett kontrollerat sätt och skyddar både husdjur och passagerare från en ökad risk för skador.

Egenskaper

VarioCage Double Extra Large är en hundsäkerhetsbur som räddar liv med genomtänkt och flexibel konstruktion för högsta säkerhet. I dubbelburen kan du välja om dina hundar ska sitta åtskilda eller om du vill ha lite mer plats för en hund. Mellanväggen kan enkelt justeras i sidled om en av hundarna behöver lite större plats, den kan även demonteras.

Alla VarioCage hundburar är krocktestade vid Sveriges tekniska forskningsinstitut i Borås. VarioCage är det rätta valet för den trafikmedvetne husdjursägaren som värdesätter säker transport. Vid eventuell bilolycka komprimeras buren på ett kontrollerat sätt så att kraften från kollision neutraliseras som skyddar både husdjur och passagerare från en ökad risk för skador.

Modellen är 715 mm hög med 685 mm innerhöjd, passar i allmänhet hundar med 66,5 cm i mankhöjd.

Djup: 810–1030 mm

Bredd: 990 mm

Vilken hundbur passar just din bil? Ta hjälp av denna guide för att välja rätt bur.

Höjd: 715 mm


MIM Safe

MIMSafe världsledande tillverkare med 100% fokus på högsta säkerhet för både hunden och familjen i bilen. Krocktestade, svensktillverkade bilburar sedan över 30år. Den perfekta bilburen som är säker, lätt att montera och använda,