Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundskor

Hundskor, tasskydd, hundsockar eller hundstrumpor? Kärt barn har många namn. Hitta bra hundskor till din hund hos oss! När vintern kommer är det dels kallt men ofta också saltat på gångväg och cykelvägar. Då kan det vara skönt för känsliga hundar och omtåliga tassar eller trampdynor att få lite skydd i ett par hundskor. För hundar som har känsliga tassar kan vi rekommendera en mjukgörande tassalva och bra rengöring så inte svamp och annat otrevligt får fäste i trampdynan.

Hundskor - skydda din hunds tassar

Hundskor är ett viktigt tillskott till din hunds garderob, speciellt under tuffa väderförhållanden eller vid vandringar på ojämna ytor. Hos Granngården hittar du ett stort utbud av hundskor till alla tillfällen. Här är några av våra bästa alternativ.

Skor till hunden kallas även för tasskydd, hundsockar, hundsockor, hundstrumpor, vattentäta hundskor.

Varför behöver min hund tasskydd?

  • Skyddar tassarna från skador och slitage
  • Skyddar mot väder och temperatur
  • Ökar hundens komfort och prestation (orkar gå längre promenader)

Hur väljer jag rätt storlek på hundskor?

Mät hundens tassar noga enligt instruktionerna på förpackningen. Välj en storlek som är bekväm för hunden men samtidigt sitter åt för att förhindra att skorna glider av.

Hur sköter jag mina hundskor?

Tvätta hundskorna regelbundet med mild tvål och vatten. Låt skorna torka ordentligt innan användning igen.

Avslutningsvis - oavsett om du söker hundskor för vandring, skydd mot väder eller vill skydda din hunds tassar från skador, hittar du allt du behöver hos Granngården.

Välj mellan olika typer av hundskor till vintern eller kika på våra tasskydd till vovven. Besök våra butiker eller köp online på granngården.se!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
1 produkter

Visar sida 1 av 1