Gå till huvudinnehållet

Torrfoder Hund

Som en omtänksam djurägare månar du självklart om din hunds bästa. Att ge din hund bra torrfoder ökar din hunds välbefinnande och livskvalitet. Alla hundar har olika behov och behöver därför även olika typer av hundmat. För oss är det viktigt att erbjuda kvalitetsfoder från välkända varumärken så att du kan välja den hundmat som passar just dig och din hunds behov. För att din fyrbenta vän ska hitta något som faller i smaken har vi torrt foder i flera olika goda smaker som kyckling, lamm och fisk.

Torrfoder är en viktig del av hundens kost som bidrar till friska tänder och god munhygien genom tuggmotståndet. Om din vovve inte äter hundtugg och ben är det ännu viktigare att införa torrt foder i kosten. Fodret består av ingredienser som har torkats och innehåller max 14” vatten. Det är därför viktigt att se till att din vovve får i sig tillräckligt med vatten och har tillgång till vattenskål.

Vilket torrfoder är bäst för din hund?

Tänk på att olika hundraser behöver olika torrfoder, fråga i din lokala Granngården-butik eller läs på produkten innan du bestämmer dig för vilket foder som är rätt för din hund. Granngården har ett brett sortiment av olika hundfoder från flera stora varumärken som Appetitt, Labb Hund, Robur, Doggy proff, ProPlan, Eukanuba, Hills, Monster, Fourfriends och många fler. Utgå från hundens levnadsår och aktivitetsnivå när du väljer hundmat och anpassa fodret utifrån livets alla stadier, hälsorelaterade tillstånd och ämnesomsättning.

Torrfoder utan spannmål för känslig mage

Om hunden är känslig och ofta är lös i magen kan lösningen vara att byta till spannmålsfritt hundfoder. Denna typ av hundmat har en högre kötthalt och är hypoallergen vilket gör det lättare att smälta maten.

Tänk på att när du byter till ett nytt torrfoder från ett annat foder, krävs en övergångsperiod. Du behöver vara vaksam på hur din hund reagerar på sitt nya torrfoder.

Gör ett bra val och köp torrfoder till din hund online på granngården.se eller besök någon av våra butiker.

Filter
    • Populära
411 produkter

Visar sida 1 av 14

Kategorier