Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Träningsgodis och Belöningsgodis

Visst är det roligt att träna med sin hund? Ännu roligare blir det om du får full fokus från hunden under hela träningstillfället. Att ha ett bra belöningsgodis som din hund gillar är viktigt för att du ska få den uppmärksamheten som krävs när ni tränar ihop.

Alla hundar har olika smak, så ni får prova er fram. Något att tänka på när ni väljer träningsgodis är att godisbitarna ska vara smakrika, små och lättuggade. För att ge lite variation är både dentaltugg och tuggben populärt i hundens godisskafferi.

köp träningsgodis och belöningsgodis till hund online på granngården.se
Hitta träningsgodis och belöningsgodis till hund online på granngården.se

Mjukt hundgodis

När du belönar din hund i träningssyfte är det bra med små och mjuka godisbitar för att godiset ska gå snabbt att tugga i sig. Hunden ska inte stå och knapra för länge då den kan tappa fokus från träningen. Så ett tips är att välja ett mjukt belöningsgodis, gärna i varierade smaker så att din vovve inte tröttnar.

Belöningsgodis till valp

Det går nog aldrig åt så mycket belöningsgodis som när en liten valp har flyttat in. En valp ska belönas både med rösten och med goda godisbitar när den gör rätt. Belöna mycket för att få valpen rumsren, lära den gå fint i koppel och komma på inkallning.

Effektiv hundträning

Belöningsgodiset passar självklart både valp och vuxen hund. Både när ni ska träna tricks, ute på promenaden eller för att träna vardagslydnaden. Även på träningsbanan, ens om ni tränar agility, rally-lydnad, nosework eller någon annan hundsport är det viktigt med ett bra belöningssätt. Det går åt mycket hundgodis. Du kan komplettera med en klicker om du behöver hålla ner lite på godisbelöningen till din duktiga vovve.

Köp träningsgodis och belöningsgodis online

Välkommen att klicka hem din hunds favoritgodis här på granngården.se eller besök någon av våra butiker!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
71 produkter

Visar sida 1 av 3