Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundbäddar

Hundbädden är en stor del av din hunds liv och särskilt när det är läggdags. Att ha en fast plats gör att din hund känner trygghet och kan sova gott. Hundar uppskattar ofta att få ett eget litet krypin i hemmet där de sover lugnt och bekvämt om natten. Av alla hundsaker och hundtillbehör, är en egen hundbädd något som hjälper hunden att koppla av och komma bort från omvärlden en stund.

En hundbädd ska vara slitstark och lätt att hålla ren, men framförallt ska det vara en bekväm plats där din hund kan ha det skönt. Efter lek med hundleksaker eller efter foderintag i sin hundmatskål är det perfekt för hunden att ta en vila i sin hundkorg. För oss är det viktigt att du hittar en hundsäng som passar in i ditt hem och samtidigt är en inbjudande och bekväm sovplats som din hund trivs i.

Hundbädd, hundsäng och hundkorg för din hund

Hundbädd, hundsäng och hundkorg är många hundars favoritplats att ligga och vila i. Oavsett vad de kallas har vi ett laddat sortiment av stora och små hundbäddar. Vill du inte nödvändigtvis att din vovve ska bosätta sig i soffan är våra hundkorgar eller hundsängar utmärkta val att ge till din hund.

Olika hundar vill ha olika typer och storlekar på sina hundsängar. Hundar med mycket päls kanske blir varma lätt och därav föredrar en svalare hundbädd i skinn. Om din hund har mindre päls och lätt fryser passar en hundbädd eller hundfäll med material av fuskpäls eller quilt kanske bättre. Vi vill att du ska kunna välja den hundbädd som passar just din hund bäst oavsett ras, ålder eller storlek.

Välj bland våra hundbäddar och köp en ordentlig och anpassad sovplats för din hund online på Granngården.se. Vi levererar hundbädden till paketombud eller med hemleverans direkt till din dörr.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
130 produkter

Visar sida 1 av 5