Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundskötsel & Hundvård

Som hundägare månar du självklart om din hunds hälsa och välbefinnande. Och att sköta hundens hygien och hälsa är otroligt viktigt för att din hund ska må bra och hålla sig frisk. Hitta allt för hundskötsel och hundvård hos oss! Visste du att vi i utvalda butiker hjälper dig med kloklippning.

Stort sortiment av produkter för hundskötsel

Vi vill erbjuda dig ett så komplett sortiment som möjligt av kvalitativa produkter så att du som hundägare kan hitta allt du behöver för att sköta din hunds hälsa och hygien på bästa sätt.

Olika hundar - olika behov av skötsel

Olika raser ställer skilda krav på hundskötsel. Gemensamt för alla hundar är dock att de behöver någon form av daglig vård. Undersök din hunds ögon, öron, mun och tassar varje dag. Hur behovet av pälsvård ser ut beror på om du har en kort- eller långhårig hund, eller kanske en ras som behöver rycka sin strävhåriga päls.

Hundskötsel för valpar

Valpen måste redan tidigt vänja sig vid olika typer av behandling och beröring. Detta är särskilt viktigt om man har valt en stor ras. Vänj den även vid att hanteras av andra människor. Annars blir t ex besöken hos veterinären lätt olidliga.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
114 produkter

Visar sida 1 av 4