Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Filt & Fäll till Hund

Hitta fina och gosiga filtar och fällar för din hund! Passar bra att kombinera till en hundbädd eller hundbur. Andra vanliga namn för hundfilt inkluderar hundpläd och hundfäll.

Varför din hund behöver en filt

Precis som människor behöver hundar också hålla sig varma under kalla dagar. En hundfilt kan ge extra värme och komfort för din fyrbenta vän. Hundfiltar är också ett bra val för hundar med kort päls eller för äldre hundar som behöver extra skydd mot kyla.

Olika typer av hundfiltar

Det finns många olika typer av hundfiltar att välja mellan, inklusive fleece-, ull-, och bomullsfiltar. Vissa hundfiltar har även vattentäta ytor för att hålla hunden torr i fuktigt väder. Du kan också välja mellan olika storlekar och färger för att hitta en filt som passar just din hund och din inredning.

Hur du väljer rätt storlek på hundfilten

För att hitta rätt storlek på hundfilten är det viktigt att mäta din hunds längd och bredd. En filts storlek bör vara proportionell mot din hunds storlek. Om filten är för stor kan det vara svårt för hunden att hålla sig varm och bekväm, medan en för liten filt inte ger tillräckligt med skydd.

Skötselråd för hundfiltar

För att hålla hundfilten ren och fräsch bör den tvättas regelbundet enligt tillverkarens instruktioner. Vissa filtar kan tvättas i maskin medan andra behöver handtvättas. Se till att tvätta filten i rätt temperatur och använd ett milt tvättmedel. Låt filten lufttorka helt innan du låter din hund använda den igen.

Var kan du köpa hundfiltar

Du kan köpa hundfiltar på många olika ställen, inklusive djuraffärer och online-butiker. Hos Granngården hittar du ett brett utbud av hundfiltar i olika storlekar, material och färger i våra butiker och online på vår e-handel.

Hundfiltar är ett utmärkt sätt att hålla din hund varm och bekväm under kalla dagar. Det finns många olika typer av hundfiltar att välja mellan, och det är viktigt att välja en filt som är proportionell mot din hunds storlek. För att hålla filten ren och fräsch bör den tvättas regelbundet enligt tillverkarens instruktioner.

Hur används en fäll?

Hundfällar, även kallade hundplädar, är perfekta för att ge din hund extra komfort och värme. Här på vår sida hittar du ett brett utbud av hundfällar i olika storlekar, färger och material. Vi har allt från klassiska filtar till lyxiga fällar i mjuka material som ditt husdjur kommer att älska.

Hundfällar för alla tillfällen

Oavsett om du söker efter en lätt hundfilt för att skydda din soffa eller en varm hundfäll för att hålla din hund bekväm under kalla vinterkvällar, har vi något som passar just din hunds behov. Vi har också hundfällar som passar perfekt för bilresan eller utflykter i naturen.

Mjuka och bekväma hundfällar

Alla våra hundfällar är mjuka och bekväma för din hund att vila på. Vi erbjuder hög kvalitet och ett brett sortiment av material som passar alla preferenser. Våra hundfällar är även enkla att tvätta och rengöra, vilket gör att de är lättskötta och håller länge.

En hundfäll är en utmärkt investering för att öka din hunds komfort, värme och välbefinnande. Oavsett om din hund är en valp, en senior eller någonstans däremellan, så finns det en hundfäll som passar just er. Utforska vårt breda utbud av hundfällar och hitta den perfekta pläden för din hund idag!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
12 produkter

Visar sida 1 av 1