Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Färskfoder Hund

Färskfoder till hund – en naturlig kost! Hundar, liksom deras vilda släktingar vargar, gynnas av en diet rik på kött, ben och inälvor. Hög kötthalt och fri från spannmål – check! Färskfoder tillgodoser din hunds näringsbehov på ett naturligt sätt, alltså. Servera din hund naturlig kost med färskfoder för en friskare och gladare vovve!

Färskfoder räknas av många som den naturligaste maten du kan ge till din hund. Vargar jagar sin föda och äter upp hela bytet med kött, ben och inälvor. Även hundar mår bra av att äta foder med hög kötthalt, utan spannmål. Våra hundar är skapade för att även kunna tugga på ben och brosk och det finns ett smidigt sätt att utfodra din hund med det – genom färskfoder som kallas B.A.R.F!

Färskfoder – Fryst hundfoder för en hälsosam kost

Låt Granngården vara din pålitliga källa för färskfoder – fryst hundfoder, som ger din hund en naturlig och hälsosam kost. Vi förstår vikten av att ge din hund mat som är lik den den skulle äta i det vilda. Vårt färskfoder är helt enkelt skapat för att tillgodose din hunds behov av hög kötthalt och inget spannmål. Färskfodret tar hänsyn till hundens naturliga kostbehov genom att innehålla rått kött, ben, organ och grönsaker.

BARF – Biologiskt Anpassad Rå Föda

BARF är en förkortning för Biologiskt Anpassad Rå Föda och är ett färsk matkoncept för katter och hundar. Generellt, av praktiska skäl är det vanligaste att det färska obhandlade fodret förvaras fryst. Vårt färskfoder, som kommer i olika sorter, kan ges antingen som ett helfoder eller kombineras med torrfoder eller annan mat. Fodret har aldrig varit uppvärmt eller tillagat på något vis, vilket gör att det behåller enzymer och goda bakterier. Fodret innehåller bara naturliga ingredienser och inga konserveringsmedel eller tillsatta smakämnen.

Naturliga smaker för ditt val av foder

Hos Granngården hittar du färskfoder från märken som Mush och Halla, som erbjuder svenskt färskfoder av högsta kvalitet. I vårt sortiment finns portionsbitar i olika smaker, förpackade i både mindre påsar och större lådor. Du kan välja mellan flera olika smaker av helfoder eller skapa din egen kombination som passar din hund bäst. Välj mellan smaker som kyckling, gris, kalkon, biff, vilt och lax för att tillfredsställa din hunds smaklökar och behov.

3 fakta – om färskfoder

  • Färskfoder innehåller rått kött, ben, organ och grönsaker, vilket är enligt hundens naturliga diet.
  • Produkterna är färskfrusna och finns tillgängliga i frysdiskarna i de flesta butiker.
  • Färskfoder för hundar är 100 procent spannmålsfritt och innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel.

Vanliga frågor:

Hur mycket färskfoder ska min hund äta?

En vuxen hund som äter färskfoder som helfoder bör dagligen äta ca 2-5 % av sin vikt. Om du tidigare gett torrfoder kan du börja med att blanda ut det försiktigt och sedan gradvis öka mängden färskfoder. För en växande valp behövs en något högre mängd, vanligtvis ca 5-10 % av sin vikt. Börja försiktigt och anpassa mängden mat efter hundens ålder, hull och aktivitetsnivå.

Fördelar med färskfoder till hunden?

Färskfoder utmärker sig genom att bestå av råa och naturliga ingredienser, ofta inkluderande kött, ben, organ och grönsaker. Det är ett uppskattat val bland hundägare som strävar efter att tillhandahålla sina hundar en kost som är både naturlig och näringsrik.

Påverkan av frysning på färskfoder?

Frysning är fördelaktigt för färskfoder då det bidrar till att bibehålla näringsämnena bättre. Detta resulterar i bevarade antioxidanter och gynnsamma tarmbakterier, vilka annars kan gå förlorade under tillverkningsprocessen av torrfoder. Dock är det viktigt att komma ihåg att färskfodret bör tinas ordentligt innan det serveras till hunden.

Varför råfoder?

Hundar är naturliga råfodringar i det vilda, vilket bevarar de ursprungliga näringsämnena. Vid tillagning av kött och ben går viktiga bakterier och enzymer förlorade. Tillagade ben kan också utgöra en fara för hunden då de kan bli hårda och splittras i vassa bitar. Råa ben är betydligt mjukare och utgör därför en säkrare och mer naturlig källa till näring för hunden.

Köpa färskfoder hos Granngården

Utforska vårt breda sortiment online och besök någon av våra butiker för att köpa ditt färskfoder idag. Vi på Granngården står alltid till ditt förfogande och hjälper gärna till med råd och tips för att säkerställa att din hund får den bästa möjliga maten. Så servera din hund en smakupplevelse utöver det vanliga med vårt färskfoder!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
38 produkter

Visar sida 1 av 2