Gå till huvudinnehållet

Färskfoder Hund

Färskfoder räknas av många som den naturligaste maten du kan ge till din hund. Vargar jagar sin föda och äter upp hela bytet med kött, ben och inälvor. Även hundar mår bra av att äta foder med hög kötthalt, utan spannmål. Våra hundar är skapade för att även kunna tugga på ben och brosk och det finns ett smidigt sätt att utfodra din hund med det – genom färskfoder som kallas B.A.R.F!

Färskfoder - Fryst hundfoder för en naturlig och hälsosam kost

Välkommen till Granngården, din pålitliga källa för färskfoder - fryst hundfoder som ger din hund en naturlig och hälsosam kost. Vi förstår vikten av att ge din hund mat som är lik den den skulle äta i det vilda. Vårt färskfoder är skapat för att tillgodose din hunds behov av hög kötthalt och inget spannmål. Ge din hund en måltid som liknar det vargar äter i naturen och se hur den trivs med en biologiskt anpassad rå föda!

BARF - Biologiskt Anpassad Rå Föda

BARF är en förkortning för Biologiskt Anpassad Rå Föda och är ett färsk matkoncept för katter och hundar. Generellt, av praktiska skäl är det vanligaste att det färska obhandlade fodret förvaras fryst. Vårt färskfoder, som kommer i olika sorter, kan ges antingen som ett helfoder eller kombineras med torrfoder eller annan mat. Fodret har aldrig varit uppvärmt eller tillagat på något vis, vilket gör att det behåller enzymer och goda bakterier. Fodret innehåller bara naturliga ingredienser och inga konserveringsmedel eller tillsatta smakämnen.

Naturliga smaker för ditt val av foder

Hos Granngården hittar du färskfoder från märken som Mush och Halla, som erbjuder svenskt färskfoder av högsta kvalitet. I vårt sortiment finns portionsbitar i olika smaker, förpackade i både mindre påsar och större lådor. Du kan välja mellan flera olika smaker av helfoder eller skapa din egen kombination som passar din hund bäst. Välj mellan smaker som kyckling, gris, kalkon, biff, vilt och lax för att tillfredsställa din hunds smaklökar och behov.

Vanliga frågor (FAQ)

Hur mycket färskfoder ska min hund äta?

En vuxen hund som äter färskfoder som helfoder bör dagligen äta ca 2-5 % av sin vikt. Om du tidigare gett torrfoder kan du börja med att blanda ut det försiktigt och sedan gradvis öka mängden färskfoder. För en växande valp behövs en något högre mängd, vanligtvis ca 5-10 % av sin vikt. Börja försiktigt och anpassa mängden mat efter hundens ålder, hull och aktivitetsnivå.

Köpa färskfoder online

Utforska vårt breda sortiment online och besök någon av våra butiker för att köpa ditt färskfoder idag. Vi på Granngården står alltid till ditt förfogande och hjälper gärna till med råd och tips för att säkerställa att din hund får den bästa möjliga maten. Ge din hund en smakupplevelse utöver det vanliga med vårt färskfoder! Köp ditt färskfoder hos Granngården - En källa till lyckliga och friska hundar!

Kategori & Filter
    • Populära
38 produkter

Visar sida 1 av 2

Kategorier