Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundkoppel

Hundkoppel är ofta något som väcker en upprymdhet och glädje hos de flesta hundar. Det är dags för promenad! Hundkoppel och tillbehör ska gärna passa för den typen av aktivitet ni ska ut på. Vi har samlat vanligen uppskattade koppel hund och bra hundhalsband som passar både för hund och hundägare på denna sida.

Hitta rätt hundkoppel för din hund

Ett hundkoppel ska vara bekvämt, slitstarkt och praktiskt för just ditt ändamål. Oavsett om du har en stor eller liten hund är det viktigt för oss att erbjuda dig ett så komplett urval som möjligt av hundhalsband, hundkoppel och hundsele i olika material, så att du kan välja det koppel som passar för din hund.

Välj från koppel för hund i form av flexikoppel, utställningskoppel, hundkoppel läder, spårlina eller hundkoppel valp i vårt breda sortiment för hundens promenader.

hundkoppel hos granngården.se

Flexikoppel för promenader med hunden

En vuxen hund bör vara aktivt vaken 5-6 timmar per dag. En aktivitet som det inte går att göra avkall på är naturligtvis promenaderna. Det är inte ovanligt att en hund behöver en tur på 1-2 timmar varje dag - stora aktiva hundar behöver förstås mer än små hundar. Snabba "gör-det-du-ska"-rundor får inte bli en alltför frekvent vana. Välj ett hundkoppel som passar för både dig och din hund så blir varje promenad något som både du och hunden uppskattar. Om din hund gillar att röra på sig friare passar ett flexikoppel för hund bra. Då blir det lättare att släppa efter och låta hunden röra sig fritt på promenaden. Komplettera gärna med rätt hundsele och eller hundhalsband för promenad.

För dig som är aktiv med hunden inom agility och hundträning finns även tillbehör inom agility och spårlinor.

Granngården har ett stort sortiment av noga utvalda hundkoppel. Slitstarka hundkoppel i läder eller textil - med eller utan flex - som passar alla hundstorlekar. Vi har även hundkoppel med reflex och lampor för säkra hundpromenader när det blir mörkt ute. Köp ditt hundkoppel online på Granngården.se.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
35 produkter

Visar sida 1 av 2