Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundkoja & Hundhus

Hundkoja & Hundhus - En trygg och bekväm plats för din hund. En hundkoja är en viktig investering för att ge din hund en trygg och bekväm plats att sova och vila på. Hos Granngården har vi ett utbud av hundkojor i olika storlekar och modeller, allt för att passa just din hunds behov och smak.

Välj rätt hundkoja & hundhus för din hund

När du ska välja en hundkoja eller hundhus utomhus är det viktigt att ta hänsyn till din hunds storlek och behov. En liten hund behöver en mindre koja medan en större hund kräver en större koja. Det är också viktigt att välja en koja som passar för den plats där den ska stå, exempelvis en isolerad hundkoja för kalla vintrar. Hos Granngården hjälper vi dig gärna att hitta rätt koja för just din hund.

Så tar du hand om din hundkoja

För att din hundkoja ska hålla länge och förbli en bekväm plats att sova och vila på är det viktigt att ta hand om den på rätt sätt. Se till att rengöra kojan regelbundet och byta ut eventuella trasiga eller slitna delar. En bra idé är också att investera i en hundmadrass och dyna eller hundfilt & fäll som gör kojan extra bekväm för din hund. Det finns också Träull för hundkoja som är ett fantastiskt bra och isolerande material som håller dina hundar varma.

Vilken hundkoja passar bäst för min hundras?

Det finns ingen hundkoja som nödvändigtvis passar alla hundraser. Större raser behöver oftast större kojor medan mindre raser klarar sig med mindre kojor. Vissa hundraser trivs bättre i kojor som är öppna på ena sidan medan andra föredrar helt slutna kojor som då blir mer isolerade. Spana in våra produkter och ta kontakt med oss om du är osäker på vilken koja som passar bäst för din hundras.

Ge din hund en trygg och bekväm plats att sova och vila på genom att köpa en hundkoja från Granngården. Hos oss hittar du allt från klassiska träkojor i olika storlekar och modeller. Besök oss i butik eller handla online på granngården.se. Din hund kommer att tacka dig!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1