Gå till huvudinnehållet

Hundfoder och kattmat från Granngården

Dela

Vi presenterar stolt Granngårdens hundfoder och kattmat som är noga utvalt av oss för att du ska känna dig trygg i ditt val och få lite mer för pengarna! Alla våra foder är helt fria från smak-, färgämnen samt konserveringsmedel. De innehåller även omega 3 (EPA, DHA) och omega 6 för frisk hud och fin päls. Köp Granngårdens egna hundfoder och kattmat online på granngården.se med hemleverans eller i en butik nära dig.

hundfoder-kattmat-granngarden-egna-foder-emv.png

Granngården hundmat

Granngårdens egna hundmat finns både som torrfoder och våtfoder för hund. Vi har såväl hundmat som passar känsliga magar och seniorer som foder som passar aktiva och arbetande hundar.

Vårt eget våtfoder finns i smakerna kyckling, nöt och lamm & ris till extra bra kundklubbspris för dig som är kundmedlem. Köp i 12-pack online på granngården.se eller styckvis i butik.

Sensitiv

Ett helfoder för vuxna hundar av alla raser med normal aktivitetsnivå. Torrfodret innehåller endast lamm som köttprotein och är ett skonsamt foder som rekommenderas till foderkänsliga hundar eller hundar som lider av allergibesvär.

Diet/Senior

Ett högkvalitativt helfoder för vuxna hundar av alla raser med normal till låg aktivitetsnivå. Torrfodret innehåller protein från kyckling och nötkött och är ett skonsamt foder som rekommenderas till äldre, överviktiga och kastrerade hundar.

Spannmålsfritt hundfoder

Ett komplett spannmålsfritt foder av superpremiumkvalitet för unga och vuxna hundar av alla raser. Passar även utmärkt till känsliga hundar då fodret inte innehåller spannmål så som vete, korn, havre, majs eller ris, något som annars är vanligt förekommande i hundfoder.

Högenergi

Högenergi är ett högkvalitativt, komplett helfoder för hundar av alla raser med en aktiv livsstil. Rekommenderas även till större raser, kräsna hundar, hundar som behöver lägga på hullet samt som återhämtningsfoder.

Vetefritt

Ett komplett högkvalitativt helfoder för unga och vuxna hundar av alla raser med normal aktivitetsnivå. Passar även utmärkt till de hundar som rekommenderas en kost med lägre energiinnehåll, till exempel kastrerade och äldre hundar samt till aktiva hundar i vila.

Premium

Ett köttbaserat helfoder som passar till den större och till den mindre hunden. Passar utmärkt vid tillfällen som ställer höga krav på ett energi- och näringsrikt foder – som till bruks-, tjänste-, drag- och jakthundar samt till dräktiga och digivande tikar. Det innehåller även fructo-oligo-sakkarider (FOS) som underlättar matsmältningen samt upptagningen av näringsämnen.

Original

Ett högkvalitativt helfoder som passar för unga och vuxna hundar av alla raser med normal aktivitetsnivå.

Valpfoder Granngården

Ett komplett helfoder av högsta kvalitet för valpar, digivande och dräktiga tikar. Valpfodret är svenskproducerat och innehåller omega-3, omega-6 och FOS samt är helt fritt från konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel.

Våtfoder Paté Kyckling, Nöt och Lamm & ris

Granngårdens paté för hund är smakrikt svensktillverkat våtfoder för vuxna hundar. Hundmaten innehåller inga konstgjorda konserveringsmedel, smak- eller färgämnen.

Granngården kattmat

Vår egna kattmat finns i två smaker torrfoder och tre sorters blötmat i smakerna oxkött, kyckling & lax och fisk. Kattmaten är naturligtvis köttbaserad och passar kissar i alla åldrar som uppskattar riktigt spröda och smakrika bitar.

Välj Granngårdens kattmat i påse med storlek eller volym på 15 kg eller 4 kg eller vår våtfoder för katt i konserv. Köp din kattmat online på granngården.se eller i butik, med extra bra kundklubbspris för dig som 'r kundklubbsmedlem hos oss.

Oxkött, Lax och Kyckling & Lax

Köttbaserat helfoder till katter i alla åldrar. Fodret bidrar till normal funktion hos ner-, reproduktions- och immunsystem som katten inte själv kan producera utan behöver få i sig via sitt foder.

Blötmat kött, kyckling och fisk

Granngårdens blötmat paté med kyckling är ett svensktillverkat smakrikt våtfoder för vuxna katter. Kattmaten innehåller 91% animaliskt protein och livsnödvändigt taurin och är fritt från konstgjorda konserveringsmedel, smak- och färgämnen. Blötfodret kan köpas i förpackning om 12 st på granngården.se eller styckvis i butik.

Köp Granngården egna hundfoder och kattmat i butik nära dig eller beställ hem online på granngården.se!