Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Valpfoder Purina Pro Plan Puppy Healthy Start S/Mini 3kg

Art.nr:1242544

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Pro Plan Small & Mini Puppy är ett hälsosamt och smakfullt torrfoder för valpar och mindre hundraser upp till 10 kg. Förträfflig smak av kyckling och ris.
  • För valpar av små raser upp till 10kg
  • Smakligt med kyckling & ris
  • För god tandhygien
  • Stödjer sunda leder
  • Vikt: 3kg

Produktdetaljer

Valpfoder Purina Pro Plan Puppy Healthy Start Small & Mini är speciellt utvecklat för att möta det näringsbehov som valpar och mindre raser har (upp till 8 månaders ålder för valpar med en vuxenvikt på max 5 kg och upp till 11 månader för valpar med en vuxenvikt på mellan 5 och 10 kg) och är utformat för att stödja hälsa och välmående. Hundmaten är speciellt framtagen för att även främja god tandvård.

Valpar av mindre ras har små magar och når sin vuxenstorlek mycket snabbare än valpar av medelstor eller stor ras. Således behöver de ett specifikt foder med höga nivåer näringsämnen som är kompakt inpackade i små foderkulor. Fodret möjliggör valpars utvecklande immunsystem att reagera effektivt. 

Torrfodret innehåller högkvalitativa bitar av kyckling samt en kombination av viktiga näringsämnen som hjälper till att stödja friska leder för valpens aktiva livsstil. 

Sammansättning: Kyckling (21%) (inkl. rygg och bröst), Torkat fjäderfäprotein, Vete, Animaliskt fett, Ris (8%), Sojamjöl, Majsproteinmjöl, Hydrolysat, Torkad betmassa,

Majs, Mineralämnen, Fiskolja, Torkat ägg

Tillsatser

Näringstillsatser: IE/kg: Vit A: 34 000; Vit D3: 1 100; Vit E: 550; mg/kg: Vit C: 140; Järnsulfat (II) monohydrat: (Fe: 130); Kalciumjodat vattenfri: (I: 2.0); Kopparsulfat (II) pentahydrat: (Cu: 13); Mangansulfat monohydrat: (Mn: 48); Zinksulfat monohydrat: (Zn: 120); Natriumselenit: (Se: 0.14)

Tekniska tillsatser: Tokoferolextrakt från vegetabiliska oljor: 66 mg/kg

Analys: Protein: 31.0 %, Fettinnehåll: 21.0 %, Råaska: 7.5 %, Växttråd: 2.0 %

Purina Pro Plan

Purina Pro Pan framhåller vikten av rätt näring för ditt husdjurs långsiktiga hälsa och välmående. Med över 90 års passion och vetenskaplig expertis är Pro Plan det självklara alternativet för många husdjursägare när det gäller kattmat och hundfoder.