Gå till huvudinnehållet

Hundbur MIMsafe VarioCage MiniMax L

Alla VarioCage burar är krocktestade vid Sveriges tekniska forskningsinstitut. I en olycka komprimeras buren på ett kontrollerat sätt och skyddar både husdjur och passagerare från en ökad risk för skador.

Produktdetaljer

VarioCage Single Minimax Large från MIMsafe är en hundsäkerhetsbur som räddar liv med genomtänkt och flexibel konstruktion för högsta säkerhet. Den här modellen är en enkelbur som passar den mindre hunden eller katten.

Alla VarioCage hundburar är krocktestade vid Sveriges tekniska forskningsinstitut i Borås. VarioCage är det rätta valet för den trafikmedvetne husdjursägaren som värdesätter säker transport. Vid eventuell bilolycka komprimeras buren på ett kontrollerat sätt så att kraften från kollision neutraliseras som skyddar både husdjur och passagerare från en ökad risk för skador.

Modellen är 455 mm hög med 435 mm innerhöjd, passar i allmänhet hundar med 38 cm i mankhöjd.

Djup: 570 - 770 mm

Bredd: 450 mm

Höjd: 455 mm

Vilken hundbur passar just din bil? Ta hjälp av denna guide för att välja rätt bur.


MIM Safe

MIMSafe världsledande tillverkare med 100% fokus på högsta säkerhet för både hunden och familjen i bilen. Krocktestade, svensktillverkade bilburar sedan över 30år. Den perfekta bilburen som är säker, lätt att montera och använda,