Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Zinkbalja & Zinkhink

En klassisk zinkbalja är en vacker detalj och passar lika bra i trädgården som på balkongen eller inomhus. Använd zinkbaljor som krukor och fyll dem med jord och plantera säsongens växter, blommor och kryddor i dem. Du kan också låta dem i sin enkelhet stå för dekorationen i ditt hem. Baljan fungerar även utmärkt som snygg förvaring.

Spana även in våra baljor och hinkar för lantbruk och lantdjur 🐮🐴 - eller mer för hem och trädgård 🪴🏡

Flera användningsområden

En zinkbalja kan användas till så mycket mer än att plantera eller ha som inredningsdetalj. Vi har listat några exempel.

  • Använd den som en stor ishink/isbalja och fyll den med is eller isblock och kyl din dryck i den. Det blir en härlig detalj på festen.
  • Köp med en till sommarstugan och använd den som tvättbalja.
  • Lägg i några stenar och en liten pump och du har en enkel fontän med porlande vatten. Fint både i trädgården, på uteplatsen och i växthuset.
  • Ställ in en zinkbalja eller en hink i zink med ved bredvid kaminen. Stilsäkert och mysigt!

Zinkbaljor hos Granngården

I vårt sortiment finns små och stora zinkbaljor som passar för utomhusplantering men även inomhus. Vi har dessutom både gröna och svarta zinkbaljor och modeller med och utan handtag. För dig som är på jakt efter blomkrukor, hinkar eller vattenkanna i zink finns flera modeller att välja mellan.

Köp din zinkbalja online på granngården.se eller besök någon av våra butiker.

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1