Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Lerkrukor

Lerkrukor är ett tidlöst och naturligt val för att odla växter både inomhus och utomhus. Krukorna er en rustik och klassisk charm tillsammans med en sund miljö för växternas rötter. Med sin porösa natur tillåter de luft och fukt att cirkulera runt växterna, främjar därigenom hälsosam tillväxt. Genom att krukan kan andas och vatten tillåts avdunsta minskar det risken för övervattning och ruttna rötter. Utmärkt för känsligare arter med små rotsystem t.ex. kaktusar, succulenter och en mängd ökenlevande arter.

Lerkrukorna finns i olika storlekar och former, vilket gör dem mångsidiga för alla typer av växter och inredningsstilar. Och vet du vad? De blir bara snyggare efterhand som de åldras! Kan du inte vänta? Vill du ha dem sådär snygga direkt? Genom att mixa filmjölk och mossa och stryka på krukan kan man snabbt låta alger och måssa få fäste - supersnyggt utomhus! Om du använder bara filmjölk går det att imitera de kalkavlagringar som med tiden bildas på krukorna.

Med sin hållbara konstruktion och naturliga skönhet är lerkrukor ett populärt val bland trädgårdsentusiaster och inredningsdesigners

Kategori & Filter
    • Populära
15 produkter

Visar sida 1 av 1