Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Våriris

Våriris lökar är en fantastisk vårblomma som kan användas för att skapa färg och liv i trädgården eller på balkongen. Våriris lökar är också kända som iris, iris lökar och vårblommande iris. Dessa vårlökar är populära på grund av sin skönhet och lättskött natur, vilket gör dem till en perfekt trädgårdsväxt för både nybörjare och erfarna trädgårdsmästare.

Hos Granngården hittar du ett brett utbud av våriris lökar, som kan köpas online eller i någon av våra butiker runt om i landet.

Spana vidare nedåt för tips om hur du planterar våriris lökar och inspiration för att odla våriris. 👇

Vanliga frågor om våriris lökar

När ska man plantera våriris lökar?

Våriris lökar ska planteras på hösten, vanligtvis i september till oktober, för att blomma på våren. Att använda ett lökjärn är snabbt och smidigt vid planteringen! Och behöver du ha kontroll exakt vart lökarna är (om de t.ex. behöver tas upp efter säsongen) så är en lökkorg utmärkt.

Var ska man plantera våriris lökar?

Våriris lökar trivs bäst på platser där de får sol och lite skugga, och i väldränerad jord. De kan planteras både utomhus och i krukor.

Hur djupt ska man plantera våriris lökar?

Våriris lökar ska planteras ungefär 10-15 cm djupt i marken.

Hos Granngården hittar du ett brett utbud av våriris lökar för att skapa en färgsprakande trädgård eller balkong. Köp dem online eller besök någon av våra butiker för att hitta de bästa alternativen för din trädgård. Våriris lökar är enkla att plantera och underhålla, och ger en färgstark och vacker blomning på våren.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1