Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Odlingskrukor & Såkrukor

Odlingskrukor och såkrukor är superhjältarna som bidrar till växtkraft hos dina fröer och sticklingar. Du förodlar smart, såklart! Välj mellan återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara krukor. Runda, kvadratiska, fantastiska! Upptäck dem alla hos Granngården. Maximera din odlingssuccé inomhus! Välj rätt kruka efter behov, smak och möjligtvis en gnutta experimentlusta. Låt dina fröer och sticklingar frodas och trivas i hemmet. Här är en presentation av olika krukor inför din förkultivering 👇👇

såkrukor hos granngården.se

Odlingskrukor & såkrukor

De kallas också sticklingskrukor och de av plast kan återvinnas och användas under många, många år framöver. Behåller fukten väl och är perfekta för den korta första tillväxtperioden.

Fyrkantiga såkrukor är smarta för optimal placering på odlingstråg och odlingsbrickor för enkel vattning underifrån. Mjuka och flexibla för enkel omplantering, med dräneringshål för optimal vattenhantering.

💪 Superkraft: Återvinningsbara, prisvärda och bevarar fukten optimalt.

Fiberkrukor

Fiberkrukor är miljövänliga och helt biologiskt nedbrytbara, tillverkade av återvunnen kartong och naturlig cellulosa. Rötter kan växa ut genom krukan när den bryts ner, vilket sparar tid och skonar växterna från omplanteringens chock.

💪 Superkraft: Miljövänliga, biologiskt nedbrytbara och skonsamma mot växternas rötter.

Fler odlingstips!

Behov av lite större plats? Planteringskrukor är större än en sticklingskruka och kan användas till växter som har en längre utvecklingstid. Dessa krukor används också till krukväxter som permanent innerkruka.

Använd alltid fröer av högsta kvalitet och en bra såjord för att ge dina odlingar en bra start. Om du förkultiverar tidigt på året rekommenderar vi dig att satsa på en riktigt bra växtbelysning. Det gör stor skillnad och du slipper få rangliga tomat och chiliplantor i år!

🌱🌱 Hos Granngården hittar du rätt kruka till din förodling. Köp odlingskrukor, såkrukor och fiberkrukor – online på granngården.se eller i någon av Granngårdens 100+ butiker.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1