Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Utomhuskrukor

Snygga utomhuskrukor att plantera växter, blommor och kryddor i piggar upp vilken trädgård som helst. När du ska plantera växter utomhus kräver de ofta en bättre jord på grund av tuffare väderförhållanden, och detsamma gäller krukan. Beroende på om du ska plantera blommor utomhus eller kanske sätta en Buxbom i kruka, krävs olika stora krukor för rötterna att breda ut sig i.

Krukor utomhus hos Granngården

I Granngårdens sortiment finns flera krukor för utomhusbruk att välja bland. Vi har utomhuskrukor i plast, cement, lera och konstrotting. Vi har även ampel, planteringslådor, blomlådor med eller utan spaljé och utomhuskrukor i form av korgar. Välj bland små och stora krukor att ha utomhus under vinter, vår, sommar och höst i flera färger.

Stora utomhuskrukor

Ska du kanske plantera en häck eller mindre träd i kruka krävs att den är både stabil och rymlig så rötterna kan ta sig i jorden. I vårt sortiment har vi stora krukor i flera olika utformningar och färger. Välj bland fyrkantiga, rektangulära och runda cement-, ler- och plastkrukor upp till 50 cm i diameter.Välkommen att köpa krukor att ha utomhus i Granngårdens butiker eller online på granngården.se.

Kategori & Filter
    • Populära
39 produkter

Visar sida 1 av 2