Gå till huvudinnehållet

Växtbelysning

Odla året runt med rätt växtbelysning!

Framförallt under årets mörka månader behöver dina växter det extra ljus och den värme de inte får naturligt. Speciellt anpassade växtlampor ger ut ljus med exakt rätt våglängd för att snabbare och mer trivsamt driva upp en odling eller förkultivering.

I Granngårdens sortiment finns växtlampor för inomhusbruk och utomhusbruk från Gjordnära, Nelson Garden och Venso EcoSolutions som passar över till exempel drivbänkar och miniväxthus. Vi har flera typer av växtbelysning i LED men också odlingslampor och växtlampor i form av lysrör och armaturer för odling. Till detta har vi även växtbelysnigsställningar och hängare med hissmekanism.

Växtlampa för övervintring

Växter som övervintrar inomhus är beroende av rätt ljus för gro och växa. Med en växtlampa i LED växer dina odlingar och blir både fina inomhus, medan det råder vintertid utomhus. När du ska köpa odlingslampor är det bra att tänka på hur många Watt som krävs för just din odling, vilken ljustemperatur som avges och om du till exempel behöver armatur med höjdjustering.

Växtbelysning som håller mellan 23 och 25 grader är bäst för majoriteten av fröer, och med rätt belysning ser du dessutom till att din odling gror även under natten. En växtbelysningsarmatur gör växterna kraftigare och tåligare och gör att du slipper gängliga och sköra sticklingar. Ett annat bra tips är också att ha en värmematta under odlingslådan som hjälper dig hålla en perfekt temperatur från det att du sår fröna tills att de första bladen börjar gro.

Växtbelysning LED

I vårt sortiment finns energisnåla odlingslampor i LED med adapter och utan. Våra växtlampor i LED är perfekta för övervintrande växter och vissa modeller kan anslutas till lampsladd. Odlingslampor i LED kan användas för att driva upp såväl plantor som inomhusträd och bidrar till snabb tillväxt och ökad blomning.

Växtbelysning lysrör armatur

Hos oss hittar du även lysrörsarmatur från Nelson Garden som levererar komplett med ett 24 W lysrör. Detta växtbelysningsarmatur har en ljustemperatur på 6400 Kelvin, hjälper växterna nå optimal tillväxt och har ett behagligt ljus.

Köp växtlampa online på granngården.se

Köp växtbelysning, odlingslampa och växtlampa i LED eller lysrör online på granngården.se eller i butik. Vi erbjuder alltid fri frakt till butik och du kan även beställa direkt hem till dig eller till ditt närmsta utlämningsställe.

15 produkter

Visar sida 1 av 1