Gå till huvudinnehållet

Ved

Köp ved för uppvärmning hos oss på Granngården!

Vi har allt från ved i säck till björkved på pall, brasved, tändved och storsäckar för ved, även kallat Big Bag. Vi erbjuder dessutom olika komplement som vedkärror, vedkorgar och vedklyvar för smidig vedhantering!

Självklart kan du beställa ved online på granngården.se med smidig hemleverans direkt till din uppfart. Du kan kan också köpa prisvärd ved på säck i butik. Söker du fler produkter för uppvärmning som värmeloggs eller pellets för uppvärmning erbjuder vi självklart det också.

Köpa ved i säck och på pall

Vi har gjort det så enkelt vi kan för dig att köpa ved i den volym som passar just ditt behov. Därför kan du välja att beställa ved på pall i volym på 1280 liter, innehållandes 32 stycken vedsäckar á 40 liter styck. Vi levererar din ved direkt hem till dig så du slipper bära på tunga säckar. För dig som hellre köper mindre åt gången finns vedsäckar på 40 liter att köpa styckvis i Granngårdens butiker.

Björkved som brasved

Våra storsäckar ved består av svensk björkved av bästa kvalitet. Den torkade veden är förpackad i 40 liters nätsäckar med ett års UV-beständighet. Björkved lämpar sig utmärkt att använda som brasved och är betydligt effektivare är barrträd. Faktum är att den ger 12% mer energi än vad till exempel tallträd gör. Granngårdens ved har en maxfuktighet på 20% och varje klabbe är cirka 28 cm. Priset på björkveden varierar beroende på om du köper björkved i storvolym på pall. eller mindre volym i säck per styck.

Tändved

För dig som är på jakt efter mindre säckar ved erbjuder vi tändved i säck på 4 kg. Tändveden är mycket torr och enkel att tända. När du använder tändved kan du med fördel använda det "nya" sättet att tända en brasa, vilket är uppifrån och ner. Poängen med att tända uppifrån istället för underifrån är att få upp temperaturen snabbt och därför slippa giftiga rökgaser och onödigt sotande.

Vedsäckar Big Bag

Vi erbjuder ett brett sortiment vedsäckar och nätsäckar för ved online och i butik. Vi har storsäckar för ved, så kallade vedsäckar Big Bag som rymmer 1500 liter, men också mindre vedsäckar. Välj bland säckar med fast botten och vedsäckar med öppningsbar botten. Självklart ger vi dig också förmånliga storköpspriser när du köper flera säckar.

5 produkter

Visar sida 1 av 1