Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Plantetiketter

Plantetiketter, växtetiketter och sticketiketter – för den organiserade trädgårdsmästaren! Alltså, för dig. Plocka fram pennan och utför en ceremoniell namngivning åt din sådd och dina sticklingar. Granngården välsignar.

plantetiketter hos granngården.se

Spana ut över ditt livsverk, åtminstone i odlingsväg: Se färgsprakande plastetiketter eller hållbara träetiketter av bambu. Alla håller de koll på dina små gröna kärleksbarn till växter. Fantastiska märkpinnar för växthus och miniväxthus, balkonglådor och rabatter, och blomkrukor och såkrukor.

Plantetiketter – för ordning & reda!

Välj enhetligt. Eller välj olika – mixa och trixa! Här serveras traditionella träetiketter och vackra färgkodare 👇👇

Etiketter i bambu: Hållbara sticketiketter av bambu passar perfekt för alla trädgårdsmästare. Dessa plantetiketter är snälla mot planeten och har praktiska hål för hängning, samtidigt som texten förblir tydlig även efter regnskurar.

  • Tydlig text, även i fuktig jord
  • Miljövänliga med hål för hängning

Etiketter i plast: Ögongodis i 4 färger! Praktiska plastetiketter är oumbärliga för den som älskar ordning bland sina gröna skönheter. Färgkodade för enkel identifiering och med en längd på 10 cm, perfekta för att hålla trädgården i ordning.

  • Enkel identifiering med färgkodning
  • Perfekta för olika grödor med sina 10 cm

Så nu, beväpnad med din penna och valfri plantetikett, kan du låta din odling och din trädgård bli en plats av både skönhet och funktion. Fyll i namn – eller låt poeten inom dig styra!

Handla hos Granngården

Hos Granngården hittar du plantetiketter, växtetiketter och sticketiketter till din förodling och förkultivering. Köp online på granngården.se eller i någon av Granngårdens 100+ butiker.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1