Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Odlingstråg & Odlingsbricka

Odlingstråg och odlingsbrickor – för plantering av fröer och småplantor. Högkantiga brickor där du bredsår fröer och odlar små grönsaksplantor eller sommarblommor, både inomhus och utomhus. Upptäck Granngårdens utbud av odlingslådor.

odlingsbricka på granngården.se

Förodla med odlingstråg

Placera ut odlingspluggar eller torvbriketter för grön succé. Eller strössla såjord, du bestämmer! Men för att undvika att stapla krukfat, eller om du bara vill göra odlingen lite enklare – då är en odlingsbricka din ordningssamma vän. Bland annat. Tråg och odlingsbrickor är bra på många sätt – läs och och låt dig inspireras! 👇👇

Vattna med omsorg: Använd odlingsbrickan som en vattenoas för dina växter. Vattna regelbundet men med måtta för att säkerställa en jämn fuktighet i jorden och ge dina gröna skyddslingar de bästa förutsättningarna att växa.

Kreativ breddsådd: När du använder odlingstråget som sålåda är det bara din fantasi som sätter gränser. Skapa mönster, blanda olika frösorter eller låt det vara fritt och naturligt. Bredsådd ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa din förkultivering efter din egen stil.

Organisera mera: Utmana dig själv att organisera dina odlingar med hjälp av fördjupningarna i tråget. Just precis. Därefter: gruppera växter efter typ, storlek eller vattenbehov för att skapa en harmonisk och välorganiserad miniträdgård på bricka.

Variera storlekar: Granngården erbjuder odlingstråg och odlingsbrickor i olika storlekar. Variera storleken beroende på vilka växter du vill odla och var du tänker placera dem. Odlingstråg och odlingsbrickor passar lite överallt; i köket eller på fönsterbrädet, på balkongen eller i uterummet. Beroende temperatur, sunt förnuft och önskemål från valda växter.

Odlingsbrickor för grön framgång

Kryddor, grönsaker och andra växter på din fönsterbräda eller köksbänk – en fröjd för flera sinnen! Du väljer. Här blir dina odlingsbrickor fantastiska medarbetare i din strävan mot grön framgång.

Våra odlingsbrickor och odlingstråg är tillverkade av återvunnen plast och finns i olika storlekar, anpassade för olika behov. Så odla loss – med ett gott samvete!

Vanliga frågor:

Vad är ett odlingstråg eller en odlingsbricka?

Ett odlingstråg eller en odlingsbricka är en högkantig behållare med fördjupningar, designad för att underlätta sådd och odling av fröer samt småplantor. Dessa tråg och brickor ger en perfekt miljö för fröutveckling och tidig tillväxt, både inomhus och utomhus. De är en praktisk lösning för att organisera och främja hälsosam växtutveckling.

Hur kan jag förlänga livslängden på mina odlingsbrickor?

För att säkerställa långvarig användning bör du rengöra odlingsbrickorna regelbundet för att undanröja eventuella patogener och förhindra överflöd av gammal jord. Förvara dem på en sval och torr plats när de inte används för att skydda dem från onödigt slitage.

Vad bör jag tänka på när jag väljer mitt första odlingstråg?

För nybörjare är det viktigt att välja ett odlingstråg som är lätt att hantera och inte för stort. Tänk på vilka växter du vill odla och var du planerar att placera tråget. En mindre variant kan vara perfekt för köksfönstret, medan en större lämpar sig för balkongen eller trädgården.

Handla på Granngården

Hos Granngården hittar du rätt odlingstråg och odlingsbrickor till din förodling och förkultivering. Köp online på granngården.se eller i någon av Granngårdens 100+ butiker.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1