Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Oxalis

Oxalis, även känd som klöverört, är en populär växt som är känd för sina färgglada blad och charmiga utseende. Hos Granngården erbjuder vi ett utbud av oxalisväxter som är perfekta för att ge en färgklick till ditt hem eller trädgård. Oxalis är en lättskött växt som trivs både inomhus och utomhus. Dess karakteristiska blad har ofta en vacker form och kommer i olika nyanser av grönt, rosa, lila och rött. Dessutom blommar oxalis med små, blommor som kan vara vita, rosa eller gula, vilket ger ännu mer färg och livlighet till växten.

Att använda ett lökjärn är snabbt och smidigt vid planteringen! Och behöver du ha kontroll exakt vart lökarna är (om de t.ex. behöver tas upp efter säsongen) så är en lökkorg utmärkt.

Oxalis - En färgstark och lättskött växt

En av fördelarna med att odla oxalis är att den är relativt enkel att sköta. Den trivs i väldränerad jord och behöver inte mycket vatten. Det är viktigt att placera oxalis på en plats med indirekt ljus eller halvskugga för att undvika att bladen bränns.

Oxalis kan användas som en dekorativ inomhusväxt i krukor i hängande korgar eller som marktäckare i rabatterma.

Dess färgglada blad gör den till en attraktiv prydnadsväxt som kan ge en livlig touch till vilket rum som helst. Utomhus kan oxalis planteras i trädgårdsbäddar, blomlådor eller som marktäckare för att skapa en vacker och färgstark effekt.

Tänk på att:

Oxalis kan vara lite långsam i etableringen men sprider sig sedan villigt -trivs den riktigt bra kan det vara så villigt att de nästan blir ett ogräs, så håll lite kontroll på dera spridning.

Våra experter står redo att hjälpa dig att välja rätt oxalis för dina behov och ge dig tips om skötsel och odling. Utforska vårt sortiment och låt oxalis bli en del av din gröna inredning eller trädgård! Ta del av oxalisens färgprakt och enkelhet med hjälp av Granngården. Välj bland vårt sortiment och skapa en färgstark atmosfär i ditt hem eller trädgård med oxalis!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1