Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fästingmedel & Fästingborttagare - för Katt

När det kommer till att skydda din katt mot fästingar är det viktigt att vara förberedd. På Granngården hittar du ett brett utbud av fästingmedel och fästingborttagare som är speciellt utformade för katter. Med rätt produkter kan du hjälpa till att förebygga fästingbett och ta bort fästingar på ett säkert och effektivt sätt. Hitta fästingmedel och fästingborttagare för katt här.

Fästingmedel & Fästingborttagare för Katter

Fästingmedel för Katter

Våra fästingmedel för katter är formulerade för att avskräcka fästingar. De kommer i olika former, såsom spot-on-lösningar, halsband och spray. Dessa medel innehåller aktiva ingredienser som är effektiva mot fästingar och hjälper till att skydda din katt under en längre period. Var noga med att följa instruktionerna för applicering och dosering för att säkerställa optimalt skydd.

Fästingborttagare

En fästingborttagare är ett användbart verktyg för att säkert och snabbt ta bort fästingar från din katt. Vi erbjuder olika typer av fästingborttagare. Dessa verktyg är speciellt utformade för att underlätta borttagningen av fästingar utan att skada katten eller lämna kvar fästingens huvud. Det är viktigt att agera snabbt och ta bort fästingar så fort de upptäcks för att minska risken för sjukdomsspridning.

Förebyggande Åtgärder

Förutom att använda fästingmedel och fästingborttagare finns det flera förebyggande åtgärder du kan vidta för att minska risken för fästingbett hos din katt. Håll gräsmattor kortklippta, undvik områden med högt gräs och buskage där fästingar trivs, och inspektera regelbundet din katt efter promenader utomhus. Kom ihåg att även inomhuskatter kan utsättas för fästingar om de vistas i trädgården eller områden med fästingrisk.

Köp Fästingmedel & Fästingborttagare hos Granngården

Hos Granngården hittar du ett brett utbud av fästingmedel och fästingborttagare som är speciellt utformade för katter. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet från välrenommerade varumärken som hjälper dig att skydda din katt mot fästingar. Ta hand om din katts hälsa och välbefinnande genom att köpa fästingmedel och fästingborttagare från Granngården idag!

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1