Black Friday online på granngården.se och i butik!

Fredag 27 nov 2020
 
 
 
 

Black Friday 2020 hos Granngården!


Nu laddar vi för Black Friday 2020! Håll utkik på denna sida efter extra bra erbjudanden fredag 27 november.
Vi kommer ha laddat butikerna och granngården.se med extra fina erbjudanden!

Vi släpper riktigt bra Black Friday-erbjudanden inom nästan alla av våra mest populära produktområden som trädgård, husdjur, lantbruk, skog, kläder, skor, hem och fritid! Självklart kan du fynda både i butik och på granngården.se.

Välkommen tillbaka och glöm inte att du kan handla bra produkter till fina priser redan nu!

Fortsätt handla >  

Vad är Black Friday?

Näst sista fredagen i november går Black Friday av stapeln. Men vad innebär det egentligen och varför finns det?

Vi börjar från början

Från början kommer shoppingsdagen från USA där Black Friday är ett informellt namn på fredagen som följer Thanksgiving. Den amerikanska högtidsdagen Thanksgiving infaller den fjärde torsdagen i november och fredagen som följer ses som startskottet på julhandeln. Detta är en långtgående tradition som pågått sedan 1950-talet. Det är med andra ord en stor REA-dag som kickar igång julklappsshoppingen. 

I Sverige tog dock Black Friday fart på riktigt under 2013. Då anammade svenska marknaden konceptet och började erbjuda produkter till kampanjpriser just under denna fredag. Idag har Black Friday blivit en stor REA-dag även hos oss i Sverige och inte minst hos Granngården! 

Namnet Black Friday - eller som vi kallar det - skördefredag!

Varifrån själva namnet Black Friday kommer ifrån finns det olika åsikter om. En del menar att det härstammar från företagsvärlden och att vända "röda siffror" till "svarta" siffror. Andra menar att det kommer från det faktum att det inträffar mycket trafikproblem och under just julhandeln. Idag används även termen "Black Weekend"  som har precis samma innebörd, men sträcker sig över en hel helg.

Black Friday -  i butik och online hos Granngården

I år satsar vi fullt ut med en stor shoppingdag med sänkta priser både i Granngårdens butiker och här på granngården.se. Fynda allt från husdjursfoder till trädgårdsmaskiner, kläder och skor. Välkommen till oss!

Köpa julklappar på Black Friday

Passa att hitta och köpa juklappar till pojkvännen, flickvännen, mamma, pappa, vänner och dig själv bland alla våra Black Friday-erbjudanden. Många använder idag dagen som startskott för julhandeln där du kan köpa kvalitetprodukter till extra bra priser, så passa på du också!