Gå till huvudinnehållet

Trädbeskärning

På Granngården vet vi att man inte alltid har kunskap eller tid att beskära äppelträd och andra fruktträd. Därför är succén med granngårdens beskärningstjänst nu tillbaka, där vi på Grannhjälpen sköter beskärningen åt dig!

Tyvärr är vi fullbokade för trädbeskärning i hela landet för vårsäsongen 2021. Beskärningen kan därför komma att utföras av en samarbetspartner till oss.


Pris och tidsåtgång 

Utifrån illustrationen i bokningsformuläret bedömer du själv vilken storlek ditt träd har. Maxhöjd på träd för beskärning är 5 meter. Priset baseras och regleras efter hur lång tid det tar vilket innebär att du behöver vara hemma när beskärningen avslutas. Observera att nedan pris, tid och mått är cirka-estimat. 


PRIS: 
750:-/h (375:-/h inkl. RUT-avdrag).

En utkörningsavgift på 49:-/milen tillkommer. Avgiften beräknas utifrån avståndet till din närmsta Granngården-butik. Observera att Grannhjälpen inte ombersörjer bortforsling av klippta grenar, samt att vi tyvärr inte erbjuder trädbeskärning på Gotland. 

Så funkar det:

  1. Klicka på knappen "boka beskärning" och fyll i bokningsformuläret (obs. att vi tyvärr inte kan erbjuda beskärning på Gotland)
  2. Granngården kontaktar dig (inom 3 veckor) för att boka in tillfälle för utförande av tjänsten 
  3. Servicetekniker utför tjänsten och du betalar direkt på plats via Klarna
  4. Har du uppgett att du vill ha RUT-avdrag justeras detta i priset