Gå till huvudinnehållet
trädbeskärning grannhjälpen granngården

Trädbeskärning

Dela

På Granngården vet vi att man inte alltid har kunskap eller tid att beskära äppelträd och andra fruktträd. Därför är succén med granngårdens beskärningstjänst nu tillbaka, där vi på Grannhjälpen sköter beskärningen åt dig!

Bokningar av trädbeskärning kommer utföras under vårvintern alt. JAS-perioden, dvs under månaderna juli, augusti och september, beroende på träd och önskemål. Beskärningen kan komma att utföras av en samarbetspartner till oss.

Boka trädbeskärning

Vid bokning kommer du få tidsförslag för besöket via sms.

Pris och tidsåtgång 

Utifrån illustrationen i bokningsformuläret bedömer du själv vilken storlek ditt träd har. Maxhöjd på träd för beskärning är 5 meter. Priset baseras och regleras efter hur lång tid det tar vilket innebär att du behöver vara hemma när beskärningen avslutas. Observera att nedan pris, tid och mått är cirka-estimat. 


PRIS: 
750:-/h (375:-/h inkl. RUT-avdrag).

En utkörningsavgift på 49:-/milen tillkommer. Avgiften beräknas utifrån avståndet till din närmsta Granngården-butik. Observera att Grannhjälpen inte ombersörjer bortforsling av klippta grenar, samt att vi tyvärr inte erbjuder trädbeskärning på Gotland. 

Betalning sker via Klarna eller Swish.

Så funkar det:

  1. Klicka på knappen "Boka trädbeskärning" ovan och fyll i bokningsformuläret (observera att vi tyvärr inte kan erbjuda beskärning på Gotland)
  2. Granngården kontaktar dig (inom 3 veckor) för att boka in tillfälle för utförande av tjänsten 
  3. Servicetekniker utför tjänsten och du betalar direkt på plats via Klarna
  4. Har du uppgett att du vill ha RUT-avdrag justeras detta i priset