Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hästfoder Pavo Performance 20kg

Art.nr:1238880

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Ett sportfoder för hästar som presterar på högsta nivå! Utvecklat för att ge sporthästar maximal uthållighet, ork och ett vältränat samt glänsande yttre.
  • Sportpellets för hästar på högsta nivå
  • Maximal uthållighet
  • Stödjer muskelfunktionen
  • Naturligt vitamin E
  • Elektrolyter för snabbare återhämtning
  • Frisk mage & tarmflora

Produktdetaljer

Hästfoder Pavo Performance är framtaget för att ge sporthästar maximal uthållighet, ork samt ett vältränat och glänsande yttre.

Pelletsens unika sammansättning är skapad för att ge sporthästar på högsta nivå den energi de behöver för långvarig ansträngning. Genom att fokusera på hälsosamma fibrer och fetter istället för socker- och stärkelserika källor, som spannmål, erbjuds en balanserad och hållbar energikälla för att stödja din hästs prestationer. På detta sätt får din häst alla byggstenar som behövs för optimal prestation, utan risk för att bli för het.

När hästen svettas förloras viktiga elektrolyter, d v s kroppsalter som natrium, kalium och klorid, som är avgörande för återhämtning och korrekt muskelfunktion. Eftersom sporthästar svettas året runt, när de jobbar hårt, innehåller fodret elektrolyter. Med Pavo Performance säkerställer du därmed att din häst får de nödvändiga näringsämnena som behövs för att prestera på topp och återhämta sig effektivt.

Då hästar inte kan ta upp syntetiskt E-vitamin särskilt bra innehåller Pavo Performance naturligt E-vitamin och naturliga antioxidanter som kan tas upp till 100 % och därför är mycket effektivare. Dessa stödjer musklerna och hjälper kroppen att snabbare avlägsna slaggprodukter vilket förhindrar mjölksyra och muskelsmärta.

Det pelleterade hästfodret innehåller även lättsmälta fibrer från gräs- och betmassa samt tillsatt prebiotika som främjar en hälsosam matsmältning och stabil tarmflora.

Sammansättning: Korn, Vetegryn, Havre, Solrosfrömjöl, Lusern, Linfrö, Rörmelass, Gräspellets, Våde roesnittera betmassa (<8% socker), Sojaolja non-GMO, Soja(böns)mjöl rostade non-GMO, Natriumklorid, Magnesium oxid, Kalciumkarbonat, Öljäst, CellProtect

Detaljerad analys och rekommenderad giva hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Hästfoder Pavo Performance 20kg på pall?

En pall består av 28 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Pavo hästfoder

Pavo vill att alla hästar ska hålla sig friska så att du och din häst ska kunna njuta av ett härligt och hästigt liv tillsammans. Din kärlek till hästar är Pavos inspiration och drivkraft för att utveckla högkvalitativt hästfoder och smakligt berikande tillskott på högsta nivå. Pavo är din hästs bästa matkompis!