Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hästfoder Pavo FibreNuggets 20kg

Art.nr:1238884

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Smakfull grovfoderersättning av högsta kvalitet! De melass- och spannmålsfria höpelletsen är rika på fibrer och innehåller mer än 60 olika gräs och örter.
  • Smaklig höpellets gjord på alpgräs & örter
  • Fri från spannmål & melass
  • Innehåller mer än 60 olika gräs & örter
  • Gynnar en god bakterieflora i mag- och tarm kanalen
  • Högkvalitativ grovfoderersättning
  • Vikt: 20kg

Produktdetaljer

Pavo FibreNuggets är perfekt att använda som en högkvalitativ grovfoderersättning. Det passar även bra att ha med på tävling eller resor för att komplettera en högiva.

Dessa fiberrika höpellets, gjorda av 100 % betesgräs från Alperna i södra Tyskland, främjar tuggning och salivering hos din häst. Mer tuggande motverkar tristess och saliv är nödvändigt för en hälsosam matsmältning.

Det härligt doftande och välsmakande gräset i Pavo FibreNuggets består av mer än 60 olika gräs och örter. Den stora mängden olika grässorter gynnar de goda bakterierna i hästens tarmflora.

Pavo FibreNuggets är rikt på fibrer, naturliga vitaminer och spårämnen och är helt melass- och spannmålsfritt. Tack var en kontrollerad torkning är fodret av en mycket jämn kvalitet utan damm vilket gör att det passar perfekt även för hästar som är känsliga för damm.

Hästfodret passar:

- Alla hästar

- För att komplettera eller ersätta grovfoder

- Äldre hästar eller hästar som har problem med grovfoderintaget på grund av tandproblem

- Hästar som är känsliga för damm/mögel i grovfoder

Sammansättning: Gräspellets

Detaljerad analys och rekommenderad giva hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Hästfoder Pavo FibreNuggets 20kg på pall?

En pall består av 21 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Pavo hästfoder

Pavo vill att alla hästar ska hålla sig friska så att du och din häst ska kunna njuta av ett härligt och hästigt liv tillsammans. Din kärlek till hästar är Pavos inspiration och drivkraft för att utveckla högkvalitativt hästfoder och smakligt berikande tillskott på högsta nivå. Pavo är din hästs bästa matkompis!