Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Grönsaksfröer

Åh, älskade Grönsaksfröer. Gurkor i olika varianter vinkar hej! Likaså lök och ärtor. En mängd fröer, till en mängd olika grönsaker – här hos oss! För visst är det något alldeles extra med att odla egna grönsaker? Alla i kör: Jaa!

Grönsaksfröer är grunden för din grönsaksodling. Dessa små men kraftfulla frön erbjuder en mångfald av grödor, från gurkor till ärtor och lök. Med rätt val och omsorg kan du odla en frodig trädgård som inte bara tillfredsställer din aptit utan också berikar din hälsa. Så välj klokt och låt dina grönsaksfröer vara startskottet för en fantastisk skörd.

Grönsaksfrön för din trädgårdslust!

Odla grönsaker! Upptäck spännande grönsaksfrön och låt oss presentera ett litet urval av våra stjärnor till grönsaksfrön här! 👇👇

Krukgurka: Njut av färska, krispiga gurkor direkt från fönsterbrädan! Våra krukgurkfrön är perfekta för stadsbor eller de med begränsad trädgårdsutrymme. Få en ständig tillgång till denna uppfriskande grönsak även när säsongen är långt ifrån.

Sockerärt: Ge dina smaklökar en fest med söta, saftiga ärtskidor som du enkelt kan skörda från din egen planta. Våra sockerärtsfrön är en dröm för alla som älskar att knapra på enkla, hälsosamma snacks direkt från trädgården.

Squash: Odla din egen squash och låt din trädgård bli fylld med saftiga, smakrika godsaker som är redo för matlagning eller grillning. Våra squashfrön är enkla att odla och ger en rik skörd som kommer att imponera på både dig och dina gäster.

Sockermajs: Sätt en söt touch på din balkong eller trädgård med vår sockermajs! Med våra sockermajsfrön kan du odla och njuta av färska, saftiga majsvarianter som är perfekta för grillkvällar eller som en läcker ingrediens i sommarsallader.

Brytböna: Bryt loss från vardagen och ge din trädgård en lekfull touch med våra brytbönsfrön! Dessa snabbväxande grönsaker ger generösa skördar av läckra bönbågar som är enkla att odla och som kommer att ge dig massor av glädje när du skördar dem.

Salladslök: Lägg till en extra dimension av smak och fräschör i dina favoriträtter med våra salladslöksfrön! Dessa mångsidiga grönsaker är lätta att odla och trivs i nästan alla trädgårdsmiljöer. Fräscha, krispiga lökar är bara några enkla steg bort!

Grönsaksfröer till din odling

Vill du även ha passande kryddor eller bladgrönsaker har vi såklart även det. Eller vill du bredda din grönsaksodling? Upptäck vårt sortiment av kålfrön för att göra din trädgård ännu mer varierad och spännande! Att bjuda på en härlig mixsallad från trädgården, smaksätta middagen med egenodlad chili, tomat och paprika eller fascineras av hur mycket ärtor eller squash som kan komma ur några få små frön är några av hemodlarens alla nöjen.

Grönsaksfrön: 3 kloka insikter

🥒 Grönsaksfrön växer upp till grönsaker som är rika på näringsämnen och som spelar en avgörande roll för vår hälsa och välbefinnande genom att förse oss med viktiga näringsämnen och antioxidanter.

🥬 Många grönsaksfrön kan odlas både inomhus och utomhus, vilket ger flexibilitet för trädgårdsentusiaster med olika utrymmesbegränsningar.

🌽 Genom att odla dina egna grönsaker från frö kan du ha full kontroll över vilka kemikalier och bekämpningsmedel som används i odlingen, vilket kan leda till en mer hälsosam skörd.

I vårt breda sortiment hittar du allt inom grönsaker, från lök och ärtor till gurka! Vill du läsa mer om gurkodling? 👉 Se vår guide om hur du odlar gurka.

I Granngårdens sortiment finns fröer från Nelson Garden som är speciellt framtagna för att passa det nordiska klimatet och som kan odlas både i pallkrage, i krukor och ute i trädgårdslandet. Riktigt bra jord behövs också för att få bra resultat.

Egenodlat är bäst! Sätt igång att odla redan idag! Välj dina grönsaksfröer och längta tills det är dags att plantera ut dem. Eller pyssla tillsammans med barnen för enkla rädisor som snabbt växter färdigt ute i trädgårdslandet.

Läs på med information om fröer online på granngarden.se eller prata med personalen i din lokala Granngården-butik!

Köp frön till grönsaker hos Granngården

Upptäck vårt sortiment av grönsaksfröer. Egenodlat är bäst! Sätt igång att odla redan idag! Handla online på granngården.se och i din lokala Granngården-butik!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
149 produkter

Visar sida 1 av 5