Gå till huvudinnehållet

Grönsaksfröer

Visst är det något alldeles extra med egenodlat? Hitta grönsaksfröer till din odling här! Vill du även ha passande kryddor eller bladgrönsaker har vi såklart även det.

Att bjuda på en härlig mixsallad från trädgården, smaksätta middagen med egenodlad chili, tomat och paprika eller fascineras av hur mycket ärtor eller squash som kan komma ur några få små frön är några av hemodlarens alla nöjen. I vårt breda sortiment hittar du allt inom grönsaker, från körsbärsomat till gurka!

Tomatfrön är bland det mest tacksamma vi kan odla upp. Att ha en tomatkruka med hemodlade körsbärstomater, kruktomater, eller en hängande variant med ampeltomat är inget annat än vardagslyx! Att så tomater är både enkelt och roligt. Riktigt populära sorter är t.ex. Tiny tim, Gardeners delight och Sungold. Alla är väldigt smakliga, lättodlade och ger en riklig skörd.

I Granngårdens sortiment finns fröer från Nelson Garden som är speciellt framtagna för att passa det nordiska klimatet och som kan odlas både i pallkrage, i krukor och ute i trädgårdslandet. Riktigt bra jord behövs också för att få bra resultat.

Egenodlat är bäst! Sätt igång att odla redan idag! Förodla tomater och chilis och längta tills det är dags att plantera ut dem. Eller pyssla tillsammans med barnen för enkla rädisor som snabbt växter färdigt ute i trädgårdslandet.

Läs på med information om fröer online på granngarden.se eller prata med personalen i din lokala Granngården-butik!

186 produkter

Visar sida 1 av 7