Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Lantdjur - foder för lantdjur från Granngården

Lantdjur

Om Lantdjur

Lantdjur – foder & tillbehör

På Granngården ska du som kund känna att du alltid hittar det bästa för dina djur. Därför gör vi det nu ännu enklare att ge dina hästar och bondgårdsdjur eller lantdjur det bästa djurfodret! Hitta allt foder och fodertillbehör för lantdjur i vår foderlada.

I vårt sortiment finns foder och tillbehör för hästar, får, kor och andra nötdjur. Grisar, höns, småfåglar och vilt som vildsvin och rådjur. Beställer du foder på granngarden.se slipper du släpa på tunga fodersäckar och får hemleverans direkt till dörren eller till ditt närmsta utlämningsställe. Enkelt, smidigt och tidseffektivt!

Foderladan i butik och online

Precis som i foderladan i våra butiker – som vi kallar den plats i butiken där fodret är samlat – hittar du allt vad gäller foder och fodertillbehör för lantdjur här också. Online.

Foder för bondgårdsdjur i vår foderlada

För dig som har grisar, får, getter, höns, kor och nötdjur har vi ett komplett sortiment av djurfoder, mineraler, vitaminer och saltsten i vår forderlada. Vi har bland annat hästfoder och hönsfoder från Granngårdens eget varumärke. Självklart erbjuder vi också mineralbaljor och fodertillskott. Vi erbjuder även foder från Lantmännen för bland annat grisar och får.

Granngårdens egna foder för häst

Att ge din häst ett bra och näringsrikt hästfoder är viktigt. Hästen mår bra, kan prestera och är nöjd. Vilket hästfoder din häst behöver beror på ras, ålder, temperament och hull. Det beror också på vilket arbete eller tävling din häst utför. Vi erbjuder Granngårdens egna foder för hästar. Ett välsmakande och prisvärt foder av högsta kvalitet.

Detta foder är fritt från tillsatser och konserveringsmedel och anpassat för hästarnas olika behov. Dessutom: vi har valt bort soja i de flesta foder och väljer i största mån svenska råvaror. 

Vi har självklart också allt det foder du behöver till dina får och getter. Fårfoder och getfoder och kompleterande fodertillskott och mineraler. Och till gis. Grymt!

Fodertunnor, höhäckar och hinkar till lantdjur

En gård eller ett stall kan inte utfodras utan komplett och kvalitetssäkrad foderutrustning. I vårt sortiment och foderlada finns allt från krubba till häst, ko och får till vattenkoppar, foderautomat, fodertunna, höhäck, fodertråg och foderhink med lock. Allt för att du ska kunna utfodra dina djur enkelt, smidigt och med största belåtenhet för djuren.


Köp foder och fodertillbehör till gårdens alla lantdjur online på granngarden.se med hemleverans direkt till dörren!

foderladan-hastfoder-granngarden-nav--banners-222x160px.png
Hästfoder
foderladan-honsfoder-granngarden-nav--banners-222x160px.png
Hönsfoder
foderladan-farfoder-granngarden-nav--banners-222x160px.png
Get- & Fårfoder
foderladan-viltfoder-granngarden-nav--banners-222x160px.png
Viltfoder
foderladan-notfoder-granngarden-nav--banners-222x160px.png
Nötfoder
foderladan-grisfoder-granngarden-nav--banners-222x160px.png
Grisfoder