Gå till huvudinnehållet
foderlada - foder för lantdjur från Granngården

Foderladan

Om

Foderladan - foder och tillbehör lantdjur

På Granngården ska du som kund känna att du alltid hittar det bästa för dina djur. Därför gör vi det nu ännu enklare att ge dina hästar och bondgårdsdjur eller lantdjur det bästa djurfodret! Hitta allt foder och fodertilbehör för landjur i vår foderlada.

I vårt sortiment finns foder och tillbehör för hästar, får, kor och andra nötdjur, grisar, höns, småfåglar och vilt som vildsvin och rådjur. Beställer du foder på granngården.se slipper du släpa på tunga fodersäckar och får hemleverans direkt till dörren eller till ditt närmsta utlämningsställe. Enkelt, smidigt och tidseffektivt!

Precis som i våra butiker hittar du allt vad gäller foder och fodertillbehör för lantdjur i foderladan.


Foder för bondgårdsdjur i vår foderlada

För dig som har grisar, får, getter, höns, kor och nötdjur har vi ett komplett sortiment av djurfoder, mineraler, vitaminer och saltsten i vår forderlada. Vi har bland annat häsfoder och hönsfoder från Granngårdens eget varumärke. Självklart erbjuder vi också mineralbaljor och fodertillskott. Vi erbjuder även foder från Lantmännen för bland annat grisar och får. 

Fodertunnor, höhäckar och hinkar till lantdjur

En gård eller ett stall kan inte utfodras utan komplett och kvalitetssäkrad foderutrustning. I vårt sortiment och foderlada finns allt från krubba till häst, ko och får till vattenkoppar, foderautomat, fodertunna, höhäck, fodertråg och foderhink med lock. Allt för at du ska kunna utfodra dina djur enkelt, smidigt och med största belåtenhet för djuren.

Köp foder och fodertillbehör till gårdens alla lantdjur online på granngården.se med hemleverans direkt till dörren!