Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Gnagare & Smådjur

Allt för charmiga marsvin, keliga hamstrar, busiga kaniner och nyfikna möss och råttor. Att gnagare och smådjur är populära och omtyckta sällskapsdjur är inte så konstigt med tanke på deras lekfullhet, tillgivenhet och deras barnvänliga sinne. Med smådjur i familjen får ni många mysiga och roliga stunder. Men även de här små djuren ställer krav på dig som ägare. Det är ditt ansvar att se till att ditt husdjur mår bra, får rätt smådjursfoder, tillräckligt med sällskap och får vistas i en stimulerande miljö. För oss är det viktigt att erbjuda ett stort urval av kvalitetsfoder och tillbehör så att du kan välja det bästa för att ge din familjemedlem ett rikt och lyckligt liv.

Kanin, Hamster & Marsvin

Hitta allt för smådjur och gnagare som kanin, hamster och marsvin i vårt sortiment. Vi har allt från burar, hus och foder. Köp det som behövs för livet med smådjur hos oss. Passa på att läsa våra bästa tips kring hur du aktiverar din kanin! Här hittar du alla våra kunskapsartiklar om smådjur.

Köp allt för smådjur online

Sortimentet finns i butik men kolla gärna lagersaldo på hemsidan innan för att säkerställa att just din butik har de produkter du behöver till din gnagare eller ditt smådjur. Du kan självklart klicka hem det du behöver för kanin, hamster och marsvin direkt online här!

Kategori & Filter
    • Populära
167 produkter

Visar sida 1 av 6