Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hästfoder Pavo FibreBeet 15kg

Art.nr:1238885

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Hästfoder Pavo FibreBeet är särskilt utvecklat för hästar och ponnyer som har svårt att hålla hull och muskler. Fodret ska blötläggas innan utfodring.
  • Superfibrer från SpeediBeet & lusern
  • Stöttar återhämtning & muskelutveckling
  • Mycket lågt innehåll av socker & stärkelse
  • Pavo FibreBeet ska blötläggas
  • Vikt: 15kg

Produktdetaljer

En del hästar är svåra att hålla i form. De tappar i vikt och har svårt att bygga muskler. Att då fodra med (mer) kraftfoder och tillskott löser inte alltid problemet.

Hästfoder Pavo FibreBeet är särskilt utvecklas för ponnyer och hästar som har svårt att hålla hull och muskler. Fodret innehåller en noggrant sammansatt kombination av SpeediBeet (betmassaflingor), lusern och lättsmälta fibrer från sojaskal samt bockhornsklöver för extra god smak.

De högkvalitativa proteinerna från lusern gör FibreBeet till det perfekta grovfodertillskottet för att hjälpa tunna och magra hästar att komma tillbaka till perfekt skick. Eftersom fodret är helt spannmålsfritt och dessutom har ett mycket lågt socker- och stärkelseinnehåll passar det också bra för hästar som är känsliga för socker.

Fodret ska blötläggas innan utfodring, i förhållandet 1:3 (1 del FibreBeet: 3 delar vatten). Låt det svälla i 15 minuter i varmt vatten (45 min i kallt vatten) tills pelletsen har sugit upp allt vatten.

Pavo FibreBeet räknas som ett grovfoder och innehåller inga tillsatta vitaminer och mineraler. Fodrar du endast med Pavo FibreBeet, vid sidan av ditt andra grovfoder, behöver du därför komplettera med vitaminer och mineraler, t ex Pavo DailyFit eller Pavo Vital.

Användningsområden:

- För hästar som har svårt att hålla hull samt sport- eller fritidshästar som kämpar med muskelutveckling

- Som tillfällig eller permanent ersättning för grovfoder vid sämre kvalitet på grovfoder

- Efter ansträngande träning för att förhindra uttorkning

- Utfodra till äldre hästar tillsammans med Pavo 18Plus

Innehåll: Flingor av betmassa (<8% socker), Lusern, Sojaskal GMO, Linfrö, Rörmelass, Bockhornsklöver

Detaljerad analys och rekommenderad giva hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Hästfoder Pavo FibreBeet 15kg på pall?

En pall består av 36 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Pavo hästfoder

Pavo vill att alla hästar ska hålla sig friska så att du och din häst ska kunna njuta av ett härligt och hästigt liv tillsammans. Din kärlek till hästar är Pavos inspiration och drivkraft för att utveckla högkvalitativt hästfoder och smakligt berikande tillskott på högsta nivå. Pavo är din hästs bästa matkompis!