Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Service av sekatör Granngården

Sekatörsservice – trygg hjälp för dig

Dela

Alla trädgårdsredskap behöver underhåll och omvårdnad med jämna mellanrum. Genom att justera, slipa och smörja har du en sekatör som hela livet. Därför erbjuder Grannhjälpen dig som kund att ta del av sekatörservice för endast 349:- inkl. reservdelar!

Sekatören är ett viktigt trädgårdsredskap för många trädgårdsfantaster – som främst använder sekatörer för att beskära buskar och träd. En sekatör ser ut som en bågformad sax till utseendet och klipper de grenar som en vanlig sax inte orkar med. Sekatören har ett vasst blad och ett blad som är platt, i syfte att trycka grenen mot det vassa bladet.

Felco sekatör

Satsa på en högkvalitativ sekatör som är hållbar och skonsam mot såväl händer som handleder. Sekatören ska ge ett rent snitt för att minimera risken för skador och sjukdomar på dina buskar och träd. Vi på Granngården erbjuder allt ifrån enklare sekatörer till avancerade grensaxar och grensågar från Felco, välkända för sin höga kvalitet och slitsyrka. En väl omhändertagen och servad Felcosekatör håller hela livet och är det perfekta valet för dig som vill investera in en riktigt bra sekatör.

Slipa sekatör

När man använder en sekatör regelbundet blir det vassa bladet snabbt trubbigt och således mindre effektivt, varpå det är viktigt att slipa och olja in sekatören med jämna mellanrum. En vass sekatör är nämligen nyckeln till rena och fina snitt.

Olja in sekatör

För att skydda sekatören mot korrosion och rost är det viktigt att smörja in sekatören efter slipning. Genom att olja in sekatören efter varje slipning säkerställer man att sekatören håller under en lång tid framöver.

Grannhjälpen sekatörservice

Alla trädgårdsredskap behöver underhåll och omvårdnad med jämna mellanrum. Genom att justera, slipa och smörja har du en sekatör som håller hela livet. Därför erbjuder Grannhjälpen dig som kund att ta del av sekatörservice i Granngårdens butiker. Vi slipar, justerar, rengör och smörjer in din sekatör för endast 349:- inkl. reservdelar.

Välkommen att lämna in din sekatör i din närmsta Granngården-butik!

Hitta butik

Vad behöver du hjälp med?